Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Tájékoztatás GVH-nak – Panasz az EU-ba!

blackPanther Projekt Cikkek, Fekete tükör, Sajtóhír Tájékoztatás GVH-nak – Panasz az EU-ba!

Cikkek Fekete tükör Sajtóhír

Tájékoztatás GVH-nak – Panasz az EU-ba!

Szerző: Adminisztrátor

Előzmények:  2023/2 ) Válasz és kiegészítés a GVH-nak. 2023/1) Nyílt levél a GVH-nak az oktatás…
Azt mondják nincs lehetetlen csak tehetetlen. Nos, úgy néz ki, hogy a GVH egy tehetetlen magyar hatóság, akinek a rendelkezéseit még a fenntartói sem tartják be.  Ha megnézed a közbeszerzéseket, talán számba se veszik ezt a hatóságot. Amikor a hatalom érdekei úgy kívánja, előhúzzák őket a farzsebükből, hogy akkor épp hova kell lerakni egy bírságot.  A gazdáik újra és újra minden  európai normát, helyi, és EU versenyjogi szabályt megszegnek. Józan ész nem indokolja ezt a hegemóniát, így csak az lehet az ok, hogy fenntartsák a tisztességtelen rendszerüket, kiszolgáltassák a közszférát, és az egész országot egy amerikai vállalat csecsén lógó elitnek!

EU panasz igazolás
igazolás a panasz befogadásáról

 A korábbi megkereséseink (GVH1 és GVH2 levelek) ugyan célba értek, de az alábbi mellékletből látni fogjátok, hogy a magyar közbeszerzések bármilyen szabályt megszeghetnek büntetlenül:

Tisztelt Gazdasági Versenyhivatal! 
Annyiszor látogatták meg a weboldalunkat, hogy nem tűnt fel Önöknek, hogy mindeközben közbeszerzésekben mi zajlik! Ezért szeretnék rámutatni egy újabb felháborító tényre:

(A teljes dokumentum innen tölthető le)

Köszönjük a megtisztelő figyelmet, és az oldalainkra fordított időt. Én jóindulatú vagyok, ezért azt gondolom, hogy biztosan az oktatást érintő problémák megoldásával voltak idáig elfoglalva.

Folytatnám:

Úgy látszik, hogy a döntéshozók saját magukra semmilyen törvényt, szabályozást, normát nem tartanak kötelező érvényűnek, az országot egyre mélyebbre nyomják a szoftverfüggőség és kiszolgáltatottság kérdésében. Ez már 20 éve így megy, a magyar GVH pedig látszólag semmit sem tesz (láthatóan semmit sem tett az elmúlt két évtizedben) ezek felszámolására. Nem utolsó sorban felelőtlenül szórják a közpénzt, és újra meg újra kitömik egy amerikai vállalat, na és az érdekköreik zsebeit.

Ezzel betelt a pohár!

Nem várunk tovább, hanem a GVH-nak címzett két nyílt levelünket, és korábban az Ombudsman-nak is megküldött panaszunkat elküldjük az Európai Bizottságnak, és Versenyhivatalnak is (magyarul és angolul), mert több mint felháborító ami az országban folyik.

Az EU válaszát természetesen nyilvánosan közölni fogjuk.

Csak egy gondolat még a végére:

Valótlan állítások megjelentek meg, például a Facebook oldalunkon kommentben, hogy “azért írogatjuk a panaszokat, mert nem a mi termékünket veszik meg“.

Tájékoztatásul közlőm, hogy azért is abszurd, mert minden korábbi esetben ingyen ajánlottuk fel Magyarország és a magyarok számára az egész fejlesztési palettát! Tehát még egyszer, hátha nem volt világos: ingyen. Persze ebből nehéz ellopni bármit is…. Viszont, ha ez lenne az ok, akkor is teljesen jogszerű követelés lenne, hogy egyenlő esélyekkel kereskedhessünk a magyar piacion. De egy kicsit mélyebbre nyúlok:

2021-ben több milliárdos szakértői díj elherdálása után megjelent a “Nemzeti Fidesz Linux“, ami állítólag egy überszuper alternatíva, és professzionális, és mindentudó megoldás! Hát minek a közszférában Windows ezek után, ha milliárdokat fizetett a Magyar Kormány a legjobb leszakértéséért?! Segítünk megtalálni az oldalát: https://szoftveralapcsomag.hu

Megértjük, hogy a 2 milliárd forintból egy elég minőségen aluli, használhatatlan dolgot sikerült összegányolni névtelen embereknek! De ez, csak a pénzt felevő szakértőket minősíti, és nem jogosít fel senkit arra, hogy felszámolja a piaci egyenlőséget, és kiárulja az országot a Microsoft-nak.

Bárkinek jogában áll terméket eladni, kereskedni egy tisztességes gazdasági piacra igényt formálni, és azt nem lehet – legálisan – monopolizálni, kiszolgáltatni, bármilyen eszközzel büntetlenül  korlátozni.. Több mint óriási felelőtlenség, sőt, ostobaság egyetlen külföldi vállalat termékeibe beágyazni egy egész országot.

 

 

Besorolva mint , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match