Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Cikkek Egyéb

Koronavírus és a magyar digitális oktatás

Szerző: Adminisztrátor

Frissítve! (2020 márc. 30.) Az iskola és az oktatási rendszer abuzálja a gyerekeket az otthonukba, és így a környezetet és a szülőket is. Állásfoglalást adtak ki a gyerekek jogairól, amelyet itt és a lap alján is olvashattok.

Frissítve! (2020 márc. 22.)  Tovább súlyosbodik az őrület! Mára ugyan sokakban realizálódott, hogy a valós idejű oktatás egy fikció, de így más megoldásokat keresnek. Ennek eredményeként láthatjuk ahogy tanult emberek, tanárok, robot módjára követik a rossz kormányzati rendelkezéseket. Közben észre sem veszik, hogy immár a illegalitást tanítják a gyerekeknek! Hogy kell kikerülni egy korlátozást, hogy kell megszegni a szabályokat, hogy tudnak igénybe venni olyan szolgáltatásokat amihez nincs joguk. Ez egyáltalán nem új az oktatásban, hiszen a kormány üdvözli az illegális szoftverek használatát, és a Microsoft orientált képzéssel elősegítette az illegális szoftverfelhasználást. Ez most újabb szintre lépett. (tovább…)

Olvass tovább

Cikkek Egyéb

A GVH diszkriminált fejőstehene: Facebook

Szerző: Adminisztrátor

Felmerül kérdésként, ha már büntetés, miért nem olyanért bűntették meg ami valós veszélyt jelent a felhasználókra és a nemzetbiztonságra is?! Például a kémkedés ilyen! Opsz, erről biztos nem szabad beszélni, hiszen a kémkedés majdnem szabad Magyarországon!

Öt napot gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a cikket. Sajnos a politikai vonatkozása megkérdőjelezhetetlen, de senki más nem világította meg a történteket. Ha tetszik ha nem, a Facebook a IT tagadhatatlan része, most kénytelen vagyok megvilágítani a valóságot én.

(tovább…)

Olvass tovább

Biztonság Cikkek

Hacker támadás áldozata lett a MFK?! Vicces…

Szerző: Adminisztrátor

Egy ideje már írogatjuk az okfejtéseket, hogy mennyi biztonsági probléma van Magyarországon, az állami, köz-, és privát-szférákban egyaránt. Ma jutott el hozzánk a híre annak, hogy: (tovább…)

Olvass tovább

Cikkek Egyéb

Mélyponton az IT képzés – fejétől bűzlik a hal (II. rész)

Szerző: Adminisztrátor

Frissítve (2020.02.11): Példátlan Európában az új Nemzeti alap tanterv!

Ahogy az előző cikkben ígértem, itt a folytatás! És, ahogy kifejtettük a magyar oktatás megint arcon köpi a fiatalok jövőjét, mert a rendszer képtelen lépést tartani a változásokkal. Ennek az okaira is rávilágítottunk: biztosan nem a józan ész, hanem az ellenérdekek (korrupció, hozzánemértés, önérdek) irányítják mellékvágányra – és persze a Microsoft malmára – az egész oktatási, kormányzati gépezetet.

Még az elején tisztáznám, hogy NEM azokról az iskolákról beszélünk ahol nem úgy van, mint ahogy a cikkeinkben megvilágítjuk! Hanem arról a többségről, ahol sajnos a Microsoft-hegemónia az állandó, az örök, és az egyetlen “Isten”! Azokról az intézményekről van szó, ahol a színvonal az “XP szintjén” megragadt.

Ami biztos: minél később változtatunk annál nagyobb baj lesz, és természetesen annál többe fog kerülni az országnak. A korábbi cikkből kimaradt egy prezentáció, de most pótolnám, és egyúttal igazolnám is magunkat!

(tovább…)

Olvass tovább

Cikkek Egyéb

“Oktatásba” címmel elherdált milliárdok, és a gyarmatosított Magyarország (I. rész)

Szerző: Adminisztrátor

Általános Egyéb Sajtóhír

blackPanther OS v18.1 (Renegeade) végleges változat

Szerző: Adminisztrátor

Örömmel jelenthetem be, hogy a 15 évvel az első megjelenése után, és a (Distrowatch oldalon megjelent valótlan bejelentése után négy hónappal) a legújabb blackPanther OS magyar alternatív operációs rendszer a v18.1 Renegade ingyenes változata letölthetővé vált a szervereinkről. Ezt a 64bites változatot teljesen az alapoktól kellett felépítenünk, mivel ilyen publikus verzióval korábban nem rendelkeztünk, tehát igazán új és “ropogós” rendszert tölthettek le.  Hamarosan újabb meglepetésekkel jelentkezünk, de addig is:

Ünnepeld velünk az első megjelenés 15. évfordulóját!

(tovább…)

Olvass tovább

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match