Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

blackPanther OS – magyar alternatív operációs rendszer

blackPanther Magyarország Általános blackPanther OS – magyar alternatív operációs rendszer

Általános

blackPanther OS – magyar alternatív operációs rendszer

Szerző: Adminisztrátor

Ha ezt a tartalmat olvasod, valószínűleg szükséged van egy – másik – operációs rendszerre. Nem kell más tenned mint letöltöd és telepíted a blackPanther OS-t. Javasoljuk, hogy olvasd el a kézikönyvünket is, hiszen egy teljesen új környezet és szemlélet fogad majd ezzel a rendszerrel.

A blackPanther OS egy olyan magyar alternatív és ingyenes Linux alapú operációs rendszer (akár a telefonodról ismert Android), ami lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy egy flexibilisebb, nagy szabadságot biztosító, de mégis biztonságosabb környezetre cseréljék rendszerüket, a lehető leggazdaságosabb módon. Az alaprendszer az általános és mindennapi használathoz szükséges összes programot tartalmazza, megkönnyítve a zökkenőmentes átállást.

Küldetés

A Fejlesztők elsődleges célja volt egy olyan rendszer létrehozása, ami mind megjelenésében, mind szolgáltatásaival elmossa az éles kontrasztot a Windows és az alternatív rendszerek között. Tizenéves gyerekek önállóan boldogulnak a rendszer telepítésével is, ezért úgy gondoljuk, hogy ez a küldetés jól sikerült.

Javaslat

Mindig tartsd szem előtt, hogy mi 15 éve, a környezetünk, partnereink, ügyfeleink pedig évek óta nem használnak semmilyen más rendszert, csak a blackPanther OS-t és az által nyújtott megoldásokat! /<-Ezt a mondatot újra olvasd el kérlek és így értsd: egyáltalán nincs szükség Microsoft termékekre! Nem arról írtunk itt, hogy telepítettél egy Ubuntu-t a Windows 10 mellé és ott van dísznek. Hanem arról, hogy kizárólag blackPanther OS-el dolgozunk. Amennyiben te nem egy ilyen megoldást keresel, javasoljuk neked a többi fellelhető disztribúciót./ DVD változatunk telepítése mindössze ~10 percet vesz igénybe és azonnal használhatóvá válik. A szükséges alkalmazásokat keresni sem kell, mert az adott feladat megkezdése előtt automatikusan települ, ha még nincs a lemezen. Ezzel a rendszerrel vége az egész napos Windows  telepítési feladatoknak, meghajtó és kiegészítő programok telepítésének.

Érdemes tudnod

Még jogilag sem lehet kötelezni senkit – se vállalatot, se alkalmazottat, se tanulót, se magánszemélyt -, hogy akár a Microsoft termékeit használja.  Ha elégedetlen vagy, vagy nem érzed biztonságban magad, a jelenlegi rendszered cseréjéhez igyekszünk minden támogatást és segítséget megadni neked, de az alapvető tudást neked kell majd elsajátítanod. Ha valaki azt állítja, hogy a jelenlegi rendszeredet nem lehet blackPanther OS-re cserélni az vagy félre vezet, vagy okosabbnak akar látszani mint amilyen valójában. A blackPanther OS mindennapi használatának egyetlen akadálya van: a saját tudásod hiánya!

Szerintünk neked hasznos lehet még, ha felkeresed a tudásbázist, ha elolvasod a dokumentációinkat, vagy egyszerűen most csak

Töltsd le innen a telepítőt.

Ha csak kikapcsolódásra vágysz, nézz be a galériába, a videótárba, nézd meg a cikkeinket. vagy töltsd le az egyszerűsített tájékoztató anyagunkat Magyarország hivatalos lapjáról, a kormany.hu oldalról.


Besorolva mint , , , , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Van Facebook oldalunk is, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match