Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

blackPanther OS – magyar alternatív operációs rendszer

blackPanther Magyarország Általános blackPanther OS – magyar alternatív operációs rendszer

Általános

blackPanther OS – magyar alternatív operációs rendszer

Szerző: Adminisztrátor

Ha ezt a tartalmat olvasod, valószínűleg szükséged van egy – másik – operációs rendszerre. Nem kell más tenned mint letöltöd és telepíted a blackPanther OS-t. Javasoljuk, hogy olvasd el a kézikönyvünket is, hiszen egy teljesen új környezet és szemlélet fogad majd ezzel a rendszerrel.

A blackPanther OS egy olyan magyar alternatív és ingyenesen is használható operációs rendszer (akár a telefonodról ismert Android), ami lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy egy flexibilisebb, nagy szabadságot biztosító, de mégis biztonságosabb környezetre cseréljék rendszerüket, a lehető leggazdaságosabb módon. Az alaprendszer az általános és mindennapi használathoz szükséges összes programot tartalmazza, megkönnyítve a zökkenőmentes átállást. A blackPanther OS Pro és Szerver változata kereskedelmi termék amelyek bevezetése 2019-ben várható (ha viszonteladó akarsz lenni, jelentkezz az : info @ blackpantheros.eu címen) .

Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a magyar rendszert, hogy a világ számos pontján, Japántól, Svédországon át, egészen Brazíliáig megtalálhatod a felhasználóink számítógépein!

Küldetés

A Fejlesztők elsődleges célja volt egy olyan rendszer létrehozása, ami mind megjelenésében, mind szolgáltatásaival elmossa az éles kontrasztot a Windows és az alternatív rendszerek között. Tizenéves gyerekek önállóan boldogulnak a rendszer telepítésével is, ezért úgy gondoljuk, hogy ez a küldetés jól sikerült.

Javaslat

Mi 15 éve, a környezetünk, partnereink, ügyfeleink pedig évek óta nem használnak semmilyen más rendszert, csak a blackPanther OS-t és az által nyújtott megoldásokat! /<-Ezt a mondatot olvasd csak el újra, és így értsd: egyáltalán nincs szükség Microsoft termékekre! Nem arról írtunk itt, hogy telepítettél egy Ubuntu-t a Windows 10 mellé és ott van dísznek. Hanem arról, hogy kizárólag blackPanther OS-el dolgozunk. Amennyiben te nem egy ilyen megoldást keresel, javasoljuk neked a többi fellelhető disztribúciót./ DVD változatunk telepítése mindössze ~10 percet vesz igénybe és azonnal használhatóvá válik. A szükséges alkalmazásokat keresni sem kell, mert az adott feladat megkezdése előtt automatikusan települ, ha még nincs a lemezen. Ezzel a rendszerrel vége az egész napos Windows  telepítési feladatoknak, meghajtó és kiegészítő programok telepítésének és a víruskereső programok telepítésének meg “crackelésének”. Többé nem lesz szükséged illegális, másolt, lopott szoftverekre.

Amit adni tudunk

Egy olyan komplex operációs rendszert ami a kényelmet, stabilitást, és több tízezer azonnal telepíthető RPM alapú szoftver biztosít a számodra, hogy a mindennapi feladataidat elvégezhesd. A Windows törlésével és a blackPanther OS telepítésével több tíz-gigabájt lemezterületet szabadíthatsz fel, mert az alkalmazások és a rendszerünk helyfoglalása sokkal szerényebb. Egyúttal elfelejtheted a Windows-vírusok okozta veszélyeket vagy az ebből adódó adatvesztést is!

Az AppImage (16.2-től) és a Flatpak (18.1-től) csomagfomrátum bevezetésével elérhetjük a ~150.000 telepíthető szoftvermennyiséget.

Amit nem tudunk adni

A blackPanther OS nem Windows, az alapvető dolgok mint a menü, ikonok, korszerű munkaasztal ugyan létezik, de egyes funkciók sokkal több lehetőséget és megoldást biztosítanak, mint amit eddig megszokhattál. Nincsenek a meghajtók betűvel jelölve (akár az Android-nál!), emiatt az alapvető tudást neked kell megszerezned, hogy megértsd a különbségeket és a használatát. Ehhez biztosítottuk és díjtalanul elérhetővé tettük a kézikönyvet, és egy tudásbázist is. Ha ez kevés a munkádhoz, díjazás ellenében igényelhetsz támogatást, technikai segítséget, vagy akár a munkatársaid átképzését is. Valójában nincs olyan funkció amit valaki önszorgalommal nem lenne képes megérteni (így volt ez a Windows-nál is). Mi ezeket a funkciókat gyerekekkel teszteljük., Te is képes lehetsz rá.

Érdemes tudnod

Még jogilag sem lehet kötelezni senkit – se vállalatot, se alkalmazottat, se tanulót, se magánszemélyt -, hogy akár a Microsoft termékeit használja.  Ha elégedetlen vagy, vagy nem érzed biztonságban magad, a jelenlegi rendszered cseréjéhez igyekszünk minden támogatást és segítséget megadni neked, de az alapvető tudást neked kell majd elsajátítanod.

Fontos megértened, hogy a Windows-t, vagy az azon futó programokat is pont olyan emberek programozzák, mint bármelyik szoftvert a földön! A blackPanther OS-ben egy szoftver megjelenésének egyetlen feltétele van, az, hogy az adott szoftver előállítására van-e elég erőforrás, magyarul csak pénz kérdése, hogy hol, mikor, milyen szoftvereket tudsz használni.

Ha valaki azt állítja, hogy a jelenlegi rendszeredet nem lehet blackPanther OS-re cserélni az vagy félre vezet, vagy okosabbnak akar látszani mint amilyen valójában. A blackPanther OS mindennapi használatának egyetlen akadálya van: a saját tudásod hiánya!

Szerintünk neked hasznos lehet még, ha felkeresed a tudásbázist, ha elolvasod a dokumentációinkat, vagy egyszerűen most csak

Töltsd le innen a telepítőt.

Ha csak kikapcsolódásra vágysz, nézz be a galériába, a videótárba, nézd meg a cikkeinket. vagy töltsd le az egyszerűsített tájékoztató anyagunkat Magyarország hivatalos lapjáról, a kormany.hu oldalról.


Besorolva mint , , , , , , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Van Facebook oldalunk is, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match