Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Diszkrimináló szolgáltatók, szolgáltatások!

blackPanther Magyarország blackPanther OS Diszkrimináló szolgáltatók, szolgáltatások!

Diszkrimináló szolgáltatók, szolgáltatások!

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Folyamatos feltöltés alatt…

Az alábbi leírásban összefoglaljuk azokat a magyar hivatalokat, hatóságokat,  vállalatokat és szolgáltatásaikat amelyek szerintünk törvénybe is ütköző, hiányos, esetleg tiltott árukapcsolás cselekményével lehetetlenné teszik a magyar blackPanther OS használatát és alkalmazását. A mi javaslatunk az, hogy ezeket a vállalatokat kerülje el mindenki akit érinthet a probléma és javasolja ezt másoknak is, és legyen ez az oldal egyben egy szégyenfal is ezeknek a szervezeteknek!

Szabadalmi hivatal

A bejelentő űrlap csak Adobe Reader használatával nyitható meg, amelyhez Microsoft Windows vagy Apple MAC termékre van szükséged. Senkit nem érdekel, hogy honnan szerzel egyet, de legyen Windows-od vagy MAC-d, mert anélkül egy senki vagy. Éljen az USA és porba tipró multivállalataik.

CEWE Fotószolgálat

 • A CEWE által biztosított szoftver nem felel meg a minimális követelményeknek, ezért az átlag felhasználó által “telepíthetetlen” perl-scriptes (konzolos letöltő és telepítő) és teljesen használhatatlan programot eredményez.
  Hibák (jelentve)
– szóközök vannak a báris nevében, a felhasználóin nem ismerik a konzol szabályait, bár Linux alapú szoftver fejlesztésénél alapszabály, hogy nem is használunk szóközt egy fájl vagy mappa névben
– az átlag felhasználó nem tud értelmezni egy “perl-scriptet”, nem tudja használni sem
–  a bináris fájlnevei kódlapjai rosszak, nem UFT8 ezért az óűúáé karakterek helyett zagyvaság jelenik meg, ami megakadályozza a fájl elérését
– a futtatandó (“CEWE fotóvilág” stb. nevű) bináris nem kapja meg a +x futtatási jogot
– sötét munkakörnyezetébe (Qt téma) nem jól illeszkedik emiatt egyes menüpontok nem is jelennek meg a beállításokban, fájlválasztó, stb.
– induláskor Gstreamer szegmentációt okoz
a program nem tartalmaz digitális aláírást, hitelesítést, eredete nem ellenőrizhető akár kártékony kódot is tartalmazhat.
 • Nem kaptunk engedélyt a hibák kijavítására, így a felhasználóinknak azt javasoljuk, hogy használjanak másik fotós céget, mert a szoftverük működése, használata nem felel meg a kulturált szoftverhasználati és a blackPanther OS -ben támasztott biztonsági direktíváknak.

Magyar Telekom

 • Online TV nézés és filmkölcsönzés használhatatlan. A szolgálás használatához Önnek Microsoft Windows-t kell vásárolnia
 • A cég által szállított ZTE modem/router backdoor-t tartalmazott több vizsgált eszköznél! Körültekintő eljárás javasolt.

K & H Bank

 • SmartCard olvasó használatához Önnek Microsoft Windows-t kell vásárolnia (vagy… tudod, lopni egyet) és használnia.

Magyar Posta

 • Amennyiben postacsomagot kíván feladni a Magyar Posta szoftverével akkor Önnek vásárolnia – vagy lopnia – kell egy Windowst.

Nemzeti adatvédelmi és információszabadság hatóság

 • Nem tájékoztatja a hatóság a felhasználókat arról, hogy NEM kell se vásárolnia se lopnia Windows-t mert a bejelentőprogram működik blackPanther OS alól is, innen letölthető.

e-Szignó

 • Digitális aláíráshoz használatához az összes ügyvédnek, végrehajtónak, stb. Microsoft Windows-t kell birtokolni.

Prezi.com

 • A szolgáltatás használatához Windows terméket kell vásárolni, vagy valamilyen, számukra is érdektelen módon birtokolni.

 

Hozzászólások lezárva

Van Facebook oldalunk is, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match