Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Diszkrimináló intézkedések, cégek!

blackPanther Projekt blackPanther OS Diszkrimináló intézkedések, cégek!

Diszkrimináló intézkedések, cégek!

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Folyamatos feltöltés alatt…

Az alábbi leírásban összefoglaljuk azokat a magyar hivatalokat, hatóságokat, vállalatokat és szolgáltatásaikat, amelyek szerintünk törvénybe is ütköző, hiányos, esetleg tiltott árukapcsolás cselekményével lehetetlenné teszik a magyar blackPanther OS használatát, és alkalmazását Magyarországon. Egyes estekben a korrupció ordít a rendelkezésekről! A mi javaslatunk az, hogy ezeket a vállalatokat kerülje el mindenki akit érinthet a probléma és javasolja ezt másoknak is, és legyen ez az oldal egyben egy szégyenfal is ezeknek a szerveknek, szervezeteknek, cégeknek!

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy részese egy diszkriminált rendelkezésnek küldje el nekünk is! Ha pedig segítségre van szükség, hogy kártérítési pert indítson, műszaki támogatást tudunk nyújtani, egyes esetekben a joggyakorlati tapasztalatokat megosztani!

UPC Magyarország

 • Jelenleg (random  működés/nem működés után)  használhatatlan a Horizon Go szolgáltatás. NE vásárolj UPC szolgáltatást, ha pedig meglévő szerződésed van, hivatkozz a szolgáltatás használhatatlanságára és szakítsd meg a szerződést. Ehhez minden nemű jogi segítséget is megadunk, amennyiben szükséged van rá, vedd fel a kapcsolatot velünk. Az UPC és/vagy szakmailag alkalmatlan, vagy korrumpált fejlesztői arra akarnak kényszeríteni, hogy Microsoft termékeket használj! Ne tedd! Működik a Netflix, HBO Go, számos Online stream oldal, dobd ki az UPC-t.

Magyar Kormány – e-Önkormányzatok

 • Az online felület használatakor felugró/megjelenő értesítés “Microsoft Edge böngésző támogatott” már a GVH hatáskörébe tartozó kérdéseket vet fel, hiszen bármilyen Microsoft terméktől eltérő operációs rendszert diszkriminál a tartalom, és egy amerikai vállalat termékét promotálja Magyarországon a kormányzati portál (A fejlesztői hozzáértés is megkérdőjelezhető, hiszen az Edge a Chrome forráskódjára épül, ami számtalan rendszerben szintén megtalálható).
 • Bármelyik Önkormányzat/kormányzat amelyik Adobe Inc. vállalat Acrobat termékének használatát, és ezzel együtt Microsoft Windows használatát követeli meg, többszörös árukapcsolással sérti a versenysemlegesség elvét évtizedek óta.

Magyar Kormány – Klebelsberg Központ (Klik)

Magyar Kormány – NISZ

Magyar Kormány – Oktatási Hivatal

 • Szerintük teljesen rendben van a magyar oktatás, nincs szükség másra a Microsoft-on kívül, ugyanis az elmúlt években összesen 6 azaz HAT ember akart Microsoft termékeken kívül más rendszeren érettségizni (állításuk szerint).  A feljebb összefoglalt, és a tanárokat – és eleve a diákokat is – a Microsoft termékek használatára kényszerítő rendelkezések után, vajon Ön sem látja az összefüggést, hogy miért? Ledobjuk az IT-rabigát és jön a változás?! Digitális jólét program Magyarországon
 • Állítják, hogy nekik semmi közük a Microsoft-hoz, csak az Office365 licencelése és ingyenes osztogatása a feladatuk, persze ez a program nem fut máson csak egy Microsoft Windows-on LOL! Tényleg semmi közük hozzá.

Magyar Kormány – e-Szignó rendszer

Részleges támogatást kaptak a külföldi Linux alapú rendszerek, a magyarok dögöljenek meg, mert magyarok ők is….

 • Digitális aláíráshoz használatához az összes ügyvédnek, végrehajtónak, stb. Microsoft Windows-t kell birtokolni, ugyanis ez a kétlépcsős azonosítást biztosító szoftver kizárólag Microsoft Windows-on fut. Senkit ne zavarjon hogy a több száz milliós összberuházással megvalósított szoftver ingyenes, és platformfüggetlen változatával rendelkezünk mi is, amit szintén ingyen rendelkezésére bocsátottunk volna a kormányzatnak.
  e-ID, dokumentumok digitális aláírása, titkosítás, azonosítás <- létező alternatíva volt több is, itt van egy…

Szabadalmi Hivatal

 • A bejelentő űrlap csak Adobe Reader használatával nyitható meg, amelyhez Microsoft Windows vagy Apple MAC termékre van szükséged. Senkit nem érdekel, hogy honnan szerzel egyet, de legyen Windows-od vagy MAC-d, “mert anélkül egy senki vagy”. Éljen az USA és porba tipró multivállalataik. Más szoftverrel kitöltött űrlap, nem tölthető fel a hivatal rendszerébe, mert hibásnak jelöli.

CEWE Fotószolgálat

 • A CEWE által biztosított szoftver nem felel meg a minimális követelményeknek, ezért az átlag felhasználó által “telepíthetetlen” perl-scriptes (konzolos letöltő és telepítő) és teljesen használhatatlan programot eredményez. 
  5 év után javított változat került ki! Továbbra sem támogatjuk a gányolós telepítést, és primitív megoldásokat! Felháborító, hogy nem tudnak 2023-ban minőségi szoftver legyártani!
  Hibák (bejelentve):
  – szóközök vannak a báris nevében, a felhasználóin nem ismerik a konzol szabályait, bár Linux alapú szoftver fejlesztésénél alapszabály, hogy nem is használunk szóközt egy fájl vagy mappa névben
  – az átlag felhasználó nem tud értelmezni egy “perl-scriptet”, nem tudja használni sem
  –  a bináris fájlnevei kódlapjai rosszak, nem UFT8 ezért az óűúáé karakterek helyett zagyvaság jelenik meg, ami megakadályozza a fájl elérését
  – a futtatandó (“CEWE fotóvilág” stb. nevű) bináris nem kapja meg a +x futtatási jogot
  – sötét munkakörnyezetébe (Qt téma) nem jól illeszkedik emiatt egyes menüpontok nem is jelennek meg a beállításokban, fájlválasztó, stb.
  – induláskor Gstreamer szegmentációt okoz
  a program nem tartalmaz digitális aláírást, hitelesítést, eredete nem ellenőrizhető akár kártékony kódot is tartalmazhat.
 • Nem kaptunk engedélyt a hibák kijavítására (így 2018-2023-ig használhatatlan volt) , ezért a felhasználóinknak azt javasoljuk, hogy használjanak másik fotós céget, mert a szoftverük működése, használata nem felel meg a kulturált szoftverhasználati, és a blackPanther OS -ben támasztott biztonsági direktíváknak!

Magyar Telekom

 • Online TV nézés és filmkölcsönzés használhatatlan. A szolgálás használatához Önnek Microsoft Windows-t kell vásárolnia
 • A cég által szállított kínai ZTE modem/router backdoor-t tartalmazott több vizsgált eszköznél! Körültekintő eljárás javasolt.

K & H Bank

 • SmartCard olvasó használatához Önnek Microsoft Windows-t kell vásárolnia (vagy… tudod, lopni egyet) és használnia.

Magyar Posta

 • Amennyiben postacsomagot kíván feladni a Magyar Posta szoftverével akkor Önnek vásárolnia – vagy lopnia – kell egy Windowst. Tehát a Magyar Posta kereskedelmi szolgáltatásához egy amerikai vállalat termékét kell megvenned, érted? Nem ? Nem csoda. Alternatív megoldás lehet, ha van pénzed internetre, és még működik is, mert nem a Telekom dobta oda az analóg ADSL szemetjét, akkor próbálkozz meg az online csomagfeladással: https://webcik.posta.hu

Nemzeti adatvédelmi és információszabadság hatóság

 • Nem tájékoztatja a hatóság a felhasználókat arról, hogy NEM kell se vásárolnia se lopnia Windows-t mert a bejelentőprogram működik blackPanther OS alól is, innen letölthető.   (kivezették a programot pár év után!)

Prezi.com

 • Ezen divatos (egyébként felesleges, hiszen temérdek hasonló alternatíva létezik) magyar szolgáltatás, offline prezentációjának használatához Windows/Mac terméket kell vásárolni, vagy valamilyen úton beszerezni. Tehát a blackPanther OS alatt, az online felültetni létrehozott dokumentumot, egy Windows/Mac felhasználásúval lehet csak megtekinteni.

ResScan

 • Az OEP által támogatott készülék adatainak megtekintéséhez MS Windows operációs rendszer kell vásárolni, vagy beszerezni ahonnan eddig tették.

Mobileszköz gyártók, és forgalmazók

 • Minden olyan gyártó amely Android (Linux alapú) telefont hoz forgalomba, diszkriminálja a piacot azzal, hogy a Linux alapú Android készülékhez csak MS Windows és MacOSX támogatást biztosít. Ezzel befolyásolja azt, hogy a külföldi multivállalatok monopolizált helyzetben maradhassanak, és minden mást kiszorít erről a piacról.

Google Inc.

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match