Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Mekkora a projekt értéke?

blackPanther Projekt blackPanther OS Mekkora a projekt értéke?
Mekkora a projekt értéke?

Mekkora a projekt értéke?

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

A projekt 2002 óta fenn áll és folyamatosan fejlődik, ezért csak megsaccolni lehet. Természetesen minden termék annyit ér amennyiért eladható, de amennyiben a hasonló beruházásokat vesszük alapul, és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a Magyar Kormány 1604/2016. (XI. 8.) Korm. határozatban több milliárd forintot akart az alábbiakra fordítani. Nem tudni pontosan, hogy a ~40MDFt-os keretből mennyit akartak kiszakítani, de idézem az eredeti rendeletet:

 felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy a belügyminiszter közreműködésével készítsen javaslatot Kormányszámára egy térítésmentes – legalább operációs rendszert, irodai szoftvercsomagot, valamint böngésző szoftvert tartalmazó – nyílt forráskódú lakossági alap szoftvercsomag kialakítására és folyamatos karbantartására, illetve támogatására vonatkozóan, továbbá tegyen javaslatot a szoftvercsomag részeként egy nyílt forráskódú levelezőszoftverre is;””

2021 január 25. előállt a Kormány a “nemzetinek csúfolt” rendszerrel amihez 2Milliárd forintot költött “szakértői” díjakra. Olyan “szakértők” nyelték be  ezt a pénzt, akik egyetlen rendszert sem gyártottak soha, azok közül egyetlen vállakozást, személyt sem auditáltunk, hiszen a blackPanther OS az a magyar fejlesztés egyedül, ami 20 éve létezik már.

A blackPanther OS nem csak ezeket, de ezen túl több mint 20.000 egyéb alkalmazást – ideértve számlázó, könyvelő és vállalatirányítási, Office szoftvereket is – tartalmaz (ezek egy része semmi másban nem elérhető mert saját fejlesztés), akkor a projekt eszmei értéke könnyedén megközelítheti a 100MD Ft-ot hacsak az elmúlt ~2 évtizedet vesszük alapul, a forgalmi értéke pedig minimum 3MD Ft-ot érhet.

Nyilván ezek csak szemléltetést szolgálják, de összességében egy komoly magyar nemzeti értéket képvisel.

További kérdések és válaszok itt érhetőek el

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match