Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

GVH panasz a SkyShowTime félrevezetései miatt

blackPanther Projekt Általános, Cikkek, Egyéb, Sajtóhír GVH panasz a SkyShowTime félrevezetései miatt

Általános Cikkek Egyéb Sajtóhír

GVH panasz a SkyShowTime félrevezetései miatt

Szerző: Adminisztrátor

Frissítés:
2023-május-12. 08:57 perckor a GVH elolvasta a panaszt.
2023-június-26. 16:19  perckor a GVH visszaigazolást küldött
A panaszunk oka az, hogy a SkyShowTime streaming szolgáltató beindulása után sorra kaptuk a panaszos leveleket, hogy a tartalomszolgáltató becsapta őket! És teljesen jogos a felhasználók felháborodása, mert megvizsgáltuk a szolgáltatást és kiderült, hogy szerver oldalon blokkolják az alternatív rendszereket, miközben a weboldalukon az alábbi tartalom olvasható:

GVH iktatta a panaszt

“Bármikor , bárhonnan és bármilyen eszközről…”

És ez nem igaz!

Éppen ezért nyílt levélben fordulunk a Gazdasági és Versenyhivatalhoz, hogy vizsgálja ki az esetet, számolja fel a hátrányos megkülönböztetést, és szankcionálja a szolgáltató megtévesztéseit.

Tisztelt Gazdasági és Versenyhivatal!

Nyílt levél formájában az alább panasszal fordulunk Önökhöz, egyúttal tolmácsolva felhasználóink felháborodását és panaszát!

A SkyShotTime (www.skyshowtime.com) tartalomszolgáltató a weboldalán több helyen megtéveszti a vásárlókat amikor azt állítja, hogy “bármilyen” eszközön használható a szolgáltatásuk. Az alább képen látható az egyik ilyen félrevezető reklámszöveg:

SkyShowTime oldalán látható félrevezető szöveg

A problémák és a panaszok miatt természetesen felvettük a kapcsolatot a szolgáltatóval, és jeleztük nekik, hogy a hatóságokhoz fordulunk a hátrányos megkülönböztetések, és a félrevezetések miatt. Pár automata,  panaszost gyorsan lerázó levél után, 2023 április 5-n végül azt válaszolták, hogy “továbbították” az illetékes csapatnak. Mellékelem a releváns válaszukat:

Ez egy hónapja történt, probléma megoldására való tekintettel – ami pár perc lenne csak-, felháborító, hogy ez a helyzet még mindig fenn áll! Ráadásul továbbra is félrevezetik a vásárlókat, hiszen a tartalmat, a félrevezető szövegeket sem módisították ez idő alatt.

Nem utolsó sorban :

Hátrányosan megkülönböztetik a felhasználóinkat! Illetve minden olyan felhasználót, aki nem Microsoft/Apple multivállalatok termékét használja.

És nem csak ennyi!  Hadd osszam meg az alábbi részleteket is:

Támogatottnak feltüntetett ChromeOS, pedig nem használható!

Bár a SkyShowTime weboldalán az van feltüntetve, hogy a ChromeOS egy támogatott platform (ami egy Linux, és nem Microsoft Windows), ennek ellenére a ChromeOS-en se működik a szolgáltatás! Így ezt az újabb félrevezető állítást is a hatóságok elé tárjuk.

Az erről készült egy prezentációs videó, melyen egy ChromeOS Flex látható, és a használhatatlan a szolgáltatás.

Ez pedig egy másik Chrome OS-en készült felvétel felhasználónktól:

Továbbá,

az alábbi oldalon az van feltüntetve, hogy “webböngészőben” is működik a szolgáltatás, ami megint nem igaz akkor, ha a szolgáltatást NEM Microsoft Windows-on próbáljuk elérni.

Webböngészőben használható?! Pedig nem!

A webböngészőben, és Chrome OS egyes verzióin is, az alábbi üzenet jelenik meg:

Márpedig a webböngészőben sem működik

Kérjük az eset vizsgálatát annak tükrében, hogy más szolgáltatók, mint a Netflix, HBOMax, Disney+, PrimeVideo szolgáltatások kiválóan működnek bármilyen platformokon. Ezek a szolgáltatók valóban jogosan használják a “bármilyen eszközön” kifejezést, ellentétben a SkyShowTime-val!

Köszönjük:

blackPanther Projekt

 

Figyeled?!

Újra elvégezzük azoknak az árnyékszervezeteknek a feladatát, akik csak a kormányzati pénzeket veszik fel kis írogatásért, nemzeti rendszer kamuprojektre, meg a többi susmusra, ami lement az elmúlt 20 évben. Ráadásul még az adó 1%-ért tarják pofátlanul a markukat, és közben rezzenéstelen arccal elnézik, ahogy a szolgáltatók sorra, éveken át diszkriminálják az alternatív, és nyílt forráskódú platformokat! 

Besorolva mint , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match