Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Előfordulhat, hogy egy adott weboldalon nincs más mint Debian/Ubuntu csomagtípus letöltési lehetőség. Két dolgot kell tudnunk, az oldal üzemeltetőjét nem érdeklik a Linux alapú rendszerek, a csordaelmélet szerint viszont majd jó sokan fogják majd mégis letölteni Ubuntu-ra. Azt javasoljuk, hogy lépj le az oldalról és senkinek ne ajánld azt a programot!

A másik amit tudnod kell – ha miden áron ki akarod próbálni -, hogy bennünket blackPanther OS fejlesztőket egy Debian/Ubuntu csomag sem gátol meg abban, hogy megoldjuk neked ezt a telepítési problémát,  ezért készítettük el az alábbi eszközt amellyel pár kattintással telepítheted is a programot tartalmazó “deb-állományt”.  Ha blackPanther OS felhasználó vagy, kerüld az ilyen gányolásokat, egyszerűen küldj egy csomagkérést nekünk, és átalakítás nélkül telepítheted majd a tárolóból az általunk készített és ellenőrzött RPM csomagot.

DEB állományok átalakítását és telepítése blackPanther OS-en:

Az átalakítás és a telepítés után amennyiben a program nem indul, próbáljuk meg egy nyitott konzolból futtatni. Az ott kapott információk alapján lehet a problémát detektálni és orvosolni is. Mi azt javasoljuk, hogy mellőzzük az ismeretlen eredetű programok használatát biztonsági szempontok szerint ez veszélyes lehet, hiszen akár kártékony kód is lehet a programban, amit mi nem ellenőriztünk.

Hozzászólások lezárva

Van Facebook oldalunk is, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match