Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Előfordulhat, hogy egy adott weboldalon nincs más mint Debian/Ubuntu csomagtípus letöltési lehetőség. Biztos lehetsz benn, hogy oldal üzemeltetőjét nem érdeklik a Linux alapú rendszerek támogatása, a csordaelméletre alapoznak, hogy majd jó sokan fogják letölteni Ubuntu-ra, aztán majd Windows-on használják. Azt javasoljuk, hogy lépj le az oldalról és senkinek ne ajánld azt a programot, a letöltéssel se támogasd az ilyen projekteket, vagy panaszold meg!

A tökéletes megoldás, a natív blackPanther OS-hez készült program! Jelezd nekünk az ilyen hányt a hibakövető rendszerben ,vagy a visszajelzések oldalon!

Amit tudnod kell – ha miden áron ki akarod próbálni -, hogy bennünket blackPanther OS fejlesztőket egy Debian/Ubuntu csomag sem gátol meg abban, hogy megoldjuk neked ezt a telepítési problémát,  ezért készítettük el az alábbi eszközt amellyel pár kattintással telepítheted is a programot tartalmazó “deb-állományt”.

Ha blackPanther OS felhasználó vagy, kerüld az ilyen gányolásokat, a külső DEB csomagokban számos kártevő, kémprogram, backdoor is lehet! Egyszerűen küldj egy csomagkérést nekünk, és átalakítás nélkül telepítheted majd a tárolóból az általunk készített és ellenőrzött RPM csomagot.

DEB állományok átalakítását és telepítése blackPanther OS-en:

Az átalakítás és a telepítés után amennyiben a program nem indul, próbáljuk meg egy nyitott konzolból futtatni. Az ott kapott információk alapján lehet a problémát detektálni és orvosolni is. Mi azt javasoljuk, hogy mellőzzük az ismeretlen eredetű programok használatát biztonsági szempontok szerint ez veszélyes lehet, hiszen akár kártékony kód is lehet a programban, amit mi nem ellenőriztünk.

Hozzászólások lezárva

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match