Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Debian/Ubuntu csomagok telepítése

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Előfordulhat, hogy egy adott weboldalon nincs más mint Debian/Ubuntu csomagtípus letöltési lehetőség. Biztos lehetsz benn, hogy oldal üzemeltetőjét nem érdeklik a Linux alapú rendszerek támogatása, a csordaelméletre alapoznak. Sajnos az “elv” az, hogy majd jó sokan fogják letölteni Ubuntu-ra, aztán majd Windows-t használják, mert a programok csomagok nagy része fércmű. Azt javasoljuk, hogy lépj le az oldalról és senkinek ne ajánld azt a programot, a letöltéssel se támogasd az ilyen projekteket, vagy panaszold meg!

A tökéletes megoldás, a natív blackPanther OS-hez készült program! Jelezd nekünk az ilyen hányt a hibakövető rendszerben ,vagy a visszajelzések oldalon!

Amit tudnod kell – ha miden áron ki akarod próbálni -, hogy bennünket blackPanther OS fejlesztőket egy Debian/Ubuntu csomag sem gátol meg abban, hogy megoldjuk neked ezt a telepítési problémát,  ezért készítettük el az alábbi eszközt amellyel pár kattintással telepítheted is a programot tartalmazó “deb-állományt”.

Ha blackPanther OS felhasználó vagy, kerüld az ilyen gányolásokat, a külső DEB csomagokban számos kártevő, kémprogram, backdoor is lehet! Ne használj semmilyen DEB vagy más rendszerből származó csomagot, egyszerűen küldj egy csomagkérést nekünk! 24 órán belül átalakítás nélkül telepítheted majd a hivatalos tárolóból, az általunk készített és ellenőrzött RPM csomagot.

DEB állományok átalakítását és telepítése blackPanther OS-en:

Az átalakítás és a telepítés után amennyiben a program nem indul, próbáljuk meg egy nyitott konzolból futtatni. Az ott kapott információk alapján lehet a problémát értelmezni és orvosolni is. Mi azt javasoljuk, hogy mellőzzük az ismeretlen eredetű programok használatát. Biztonsági szempontok szerint az ismeretlen eredetű programok használata roppant veszélyes lehet, hiszen akár kártékony kód is lehet a programban, amit senki nem ellenőriz!

Hasznos lehet még:

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match