Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Játékkonzolok és retró játékok emulátora

blackPanther Projekt Játékkonzolok és retró játékok emulátora

Játékkonzolok és retró játékok emulátora

Szerző: Adminisztrátor

Ezzel a blackPanther OS-en futtatható alkalmazással játszhatóvá válnak a klasszikus játékkonzolokra készült játékok széles skálája. A program egy moduláris több-rendszeres emulátor keretrendszer, ami gyakorlatilag az emulátorok, a játékmotorok és a médialejátszók grafikus felülete. Azt nem tudom mondani, hogy egy jól átgondolt és egyszerű felületet kapunk a használathoz, viszont az internet segítségedre lehet a használatában. Persze ehhez olvasnod kell!

Programnév: RetroArch

 Ez egy olyan alkalmazás, amely a különféle emulátorok telepítésének alapjául szolgál, így játszhatjuk kedvenc retro játékainkat és futtathatjuk a ROM-okat. Biztosítja a távoli hálózati támogatást, visszafelé kompatibilitás, a több platformos játéktámogatás, teljes képernyőkép, képernyő-billentyűzet és még sok más.

Telepíthetünk emulátorokat Nintendo 64, Atari, DOS, Game Boy, Sega Master System, NES, PlayStation, PSP vagy Game Boy Advance, sok más mellett. Amellett, hogy kompatibilis velük, lehetőségünk van bármilyen típusú vezérlés használatára. Ezekkel is kompatibilis, ami lehetővé teszi számunkra, hogy játék közben az eredetihez sokkal hasonlóbb élményt élvezhessünk.

Röviden, a RetroArch a legjobb megoldás azok számára a retró játékok iránt érdeklődő felhasználók és szeretnék tudni, hogy élvezhessék őket a Windows számítógépükön. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően sokkal könnyebb lesz lejátszani őket. Ezen kívül mindig elmentheti az összes játékot.

Beállítási útmutató: https://www.youtube.com/user/libretro

Videókézikönyv

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match