Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Adatmegsemmisítő, mélytörlő eszköz

blackPanther Projekt Adatmegsemmisítő, mélytörlő eszköz

Adatmegsemmisítő, mélytörlő eszköz

Szerző: Adminisztrátor

Az alábbi Qt5 alkalmazás egy olyan mélytörlő és adatmegsemmisítő eszköz, ami lehetővé teszi az adataink végleges törlését, megsemmisítését egy adathordozóról. Normális esetben a fájlrendszerből törölt elemek még sokáig az adathordozón maradnak, és onnan visszaállíthatóak akkor is, ha mi már nem látjuk. Ez az alkalmazás különböző mélytörlési eljárásokkal teszi lehetetlenné, hogy az érzékeny adatokat bárki visszanyerje az adathordónkról.

Ez az információ kizárólag prémium partnereknek érhető el és be kell hozzá jelenetkezni! Ha nem értesz egyet nyugodtan használd az Magyar Állam által milliárdos költségvetésből biztosított szemetet! Itt olvashatsz róla.

Támogatott törési algoritmus módok:

One, Zero, DOD, DOD-E, VSITR, Gutman, Bruce Schneier Algorithm, Britisch HMG Standard 5,  Russian Gost p50739-95, NSA 130-2,Canadian OPS II

Tudtad?! Egy ilyen programot a Magyar Kormány valamilyen rejtélyes (de inkább korrupciós okokból), Németországból “importált” a “Nemzeti Adattörlő mutyihoz”, egy rakat pénzért. A temérdek pénz és überprofinak se mondható megoldásuk ellenére sem sikerül nekik biztosítani olyan multiplatformos megoldást, mint ez a program, pedig ezt INGYEN adtuk! A részleteket itt írtuk meg ebben cikkben!

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match