Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Adatmegsemmisítő eszköz

blackPanther Projekt Adatmegsemmisítő eszköz

Adatmegsemmisítő eszköz

Szerző: Adminisztrátor

A blackPanther NukeTool egy bootolató ultra-kisméretű rendszer, ami hatféle algoritmust biztosít az adathordozón található adatok megsemmisítéséhez. A NukeTool indításához 32MB memóra szükséges, így akár egy kiselejtezett régi gépen is futtatni tudod, ezáltal nem foglalja le a saját gépedet az adatmegsemmisítési folyamat.  A NukeTool azért lett feltámasztva, hogy prezentáljuk az  impotens, és/vagy korrupt Magyar Kormányak, hogy nem kell elmennie Németországba [link] adatmegsemmisítő programot mutyiznia egy rakat pénzért, mert mert pár óra alatt létre lehet hozni ilyet ingyen is! Persze ehhez két dolog kell: tisztesség, meg némi alapismeretek az informatikához.

Programnév: NukeTool

A program ingyenes, ezért az a hátránya, hogy ebből egy fillért se lehet ellopni, és még licenc se kell hozzá… durva, ugye? A 15MB-os ISO lemezkép, rendszertől függetlenül bármilyen x86 számítógépen használható, akár USB eszközök is (vagy telefon háttértár) adatok is törölhetőek vele. És még a Linux felhasználók sincsenek agyon alázva, mint a “Nemzeti” adattörlő esetében, parancssoros bohóckodásokkal.

De ne szenvedj feleslegesen!

Amennyiben nincs szabad géped, még mindig használhatod a saját fejlesztésünk alatt álló Qt5 grafikus adattörlő programot, szintén ingyen:

Adatmegsemmisítő, mélytörlő eszköz

 

Bár a program ingyenesen használható lenne, de mivel arcátlan emberek lopják a magyarok pénzét, kifosztják államkasszát kamu-projektekkel, csak rengiszrtált felhasználóknak érhető el ez is!

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match