Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

VirtualBox – Több virtuális gép egyidőben

blackPanther Projekt VirtualBox – Több virtuális gép egyidőben

VirtualBox – Több virtuális gép egyidőben

Szerző: Adminisztrátor

Ezzel a programmal többféle operációs rendszert futtathatunk, akár egyidejűleg is. A Windows különböző verziójától  – XP, Vista, Windows 7 -10 -, vagy akár DOS/Windows 3.x, Linux disztribúciók, OpenBSD vagy akár QNX is futtatható.  A Oracle virtualizációs szoftver egyszerű kezeléssel, magyar menükkel rendelkezik: az alternatív rendszereket telepíthetjük egy image-fájlba, külön partícióra, merevlemezre. Számtalan hardvert támogat és emulál, és átjárást biztosít az operációs rendszerek közt..

Programnév: VirtualBox (virtualbox)

Különlegessé az teszi hogy az aktuális állapot bármikor hibernálható, legyen az akár egy konvertálási folyamat, és a későbbiekben újra folytatható. Igen széleskörű platformtámogatással rendelkezik. Dokumentációt itt találunk hozzá. Magyar nyelvi támogatással érhető el, az operációs rendszerünk telepítése után alapvetően nincs szükség arra hogy az illesztőkkel bajlódjunk hisz a szoftver ezt is megoldja helyettünk, igen nagy adatbázissal rendelkezik, ezért rengeteg hardver eszközzel együtt tud működni. A VirtualBox támogatja a külső adathordozók használatát, az egyes mappák külső meghajtók könnyedén megoszthatóak, a két operációs rendszer között könnyedén navigálhatunk.

Információ!

A teljes tartalom eléréséhez be kell jelentkezned, vagy frissítsd a rendszered!
Továbbá: Bekerült egy értesítés a dkms kiegészítőcsomagjaiba is, amennyiben a kerneled devel csomagja nincs telepítve, akkor értesít a hiányról. Mindkét funkció új, várjuk a visszajelzéseket.

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match