Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

VirtualBox – Több virtuális gép egyidőben

blackPanther Magyarország VirtualBox – Több virtuális gép egyidőben

VirtualBox – Több virtuális gép egyidőben

Szerző: Adminisztrátor

Ezzel a programmal többféle operációs rendszert futtathatunk, akár egyidejűleg is. A Windows különböző verziójától  – XP, Vista, Windows 7 -10 -, vagy akár DOS/Windows 3.x, Linux disztribúciók, OpenBSD vagy akár QNX is futtatható.  A Oracle virtualizációs szoftver egyszerű kezeléssel, magyar menükkel rendelkezik: az alternatív rendszereket telepíthetjük un. image fájlba, külön partícióra, merevlemezre. Számtalan hardvert támogat és emlulál, átjárást biztosít az operációs rendszerek közt, natív futtatás révén gyors lehetőséget biztosít.

Programnév: VirtualBox (virtualbox)

Különlegessé az teszi hogy az aktuális állapot bármikor hibernálható, legyen az akár egy konvertálási folyamat, és a későbbiekben újra onnan folytatható. Igen széleskörű platformitással rendelkezik, így Linuxra is elérhető. Dokumentációt  hozzá itt találunk hozzá. Magyar nyelvi támogatással érhető el, az operációs rendszerünk telepítése után alapvetően nincs szükség arra hogy az illesztőkkel bajlódjunk hisz a szoftver ezt is megoldja helyettünk, igen nagy adatbázissal rendelkezik, ezért rengeteg hardver eszközzel együtt tud működni. A VirtualBox támogatja a külső adathordozók használatát, az egyes mappák külső meghajtók könnyedén megoszthatóak, a két operációs rendszer között könnyedén navigálhatunk.

Információ!

A blackPanther OS VirtualBox csomagjába beépítettünk egy Extpack frissítő funkciót, mivel a gyárilag beépítettel állandóan gondok voltak. Ez a VirtualBox ikonra jobb egérrel való kattintással érhetős el , vagy a ‘virtualbox-exptack-updater’ parancs futtatatásával. A program magától csinál mindent, de a VirtualBox-ot zárjuk be a futtatás előtt.

Továbbá: Bekerült egy értesítés a dkms kiegészítőcsomagjaiba is, amennyiben a kerneled devel csomagja nincs telepítve, akkor értesít a hiányról. Mindkét funkció új, várjuk a visszajelzéseket.

  

Vélemény, hozzászólás?

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match