Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Háborús stratégiai játék

blackPanther Projekt Háborús stratégiai játék

Háborús stratégiai játék

Szerző: Adminisztrátor

Egy ingyenes, nyílt forrású, ősi hadviselési stratégiai játék. Egy birodalmat kell felépítenünk, de se nem időszámításunk előtt, és nem is időszámításunk után, hanem pont a kettő között, azaz 0 környékén. A játék nyílt forráskódú, bárki szerkesztheti aki ért hozzá.

Programnév: 0 a.d. (0ad)

Annak ellenére, hogy egy teljesen ingyenes verzióról van szó, semmiben sem kell hiányt szenvednünk egy fizetős játékhoz képest. A grafika gyönyörű, 3D-s környezet vár minket, ahol minden aprólékosan ki van dolgozva. Emellett sok stratégiára lesz szükségünk, hogy mi legyünk a legerősebb birodalom. A kereskedelem és a harcászat lesznek a fő profilok, és rengeteg épülettípussal találkozhatunk majd. A játékot játszhatjuk offline vagy egymás ellen online is. A játékhoz hatalmas rajongótábor alakult ki, így mindig lesz játszótársunk, ha belevágunk.

Stratégiai játék

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match