Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Helyi média-szerver

blackPanther Projekt Helyi média-szerver

Helyi média-szerver

Szerző: Adminisztrátor

Az eredetileg XBMC (Xbox Media Center) forkjaként indult projekt ígérete az volt, hogy a szerver és a számtalan kliens komponense, bármilyen platformon egy kényelmes filmnézés élményt garantálnak.  Egy központi weboldalt biztosít, ahol minden, a fiókoddal összekötött  szervered megjelenik, és bármelyikről sugározhatsz filmeket, zenéket vagy képeket. Ebbe a fiókba más embereket is meghívhatsz, így több felhasználó is egyszerre nézheti a szervered tartalmát. Értelemszerűen nektek a kattintásra telepíthető, és a menüből indítható blackPanther OS akadálymentes változatot biztosítjuk.

Programnév: Plex Media Server (plexmediaserver)

 A szerver egyébként mára lehet szinte bármi, mert a szerver alkalmazás letölthető Windows-ra, Mac-re, Linuxra és FreeBSD-re, valamint több ismertebb NAS-ra is, ami támogatja a külső programok telepítését (lista a honlapon).

Ha telepítés után 404 hibát kapunk, egyszerűen indítsd újra a gépet (vagy a Beállítóközpont > Szolgáltatások > Plexmediaserver -t).

A csomaggal biztosítunk egy “plexsqlfsck” programot is, ami az adatbázis helyreállítására szolgál, ha valamilyen probléma adódna vele.

Figyelmeztetés:
A Plex csak olyan könyvtárakat tud olvasni amelyhez a ‘plex’ felhasználó hozzáfér! Ezért figyelünk oda a jogosultságokra és útvonalakra.

     

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match