Skype hívás vagy üzenet: blackpanther.hu Üzleti email: info@blackpanther.hu

3D-s tankcsata ahol te vagy a harckocsi vezetője

blackPanther Projekt 3D-s tankcsata ahol te vagy a harckocsi vezetője

3D-s tankcsata ahol te vagy a harckocsi vezetője

Szerző: Adminisztrátor

Az alábbi blackPanther OS-en játszható program teljesen ingyenes, és a forráskódja is szabadon hozzáférhető. Érdekessége az, hogy tisztán OpenGL-en fut, így lehet játszani Windows-on, Linuxon, de akár más platformon, illetve helyi hálózaton vagy interneten keresztül is. Az összes verzió kompatibilis egymással. Mivel egy “multiplayer” játék, ezért kapcsolódni kell egy dedikált szerverhez, amelyet a program indulás után kilistáz. Amennyiben a helyi hálózaton indítod akkor csak meg kell adni a kiszolgáló címét.

A teljes tartalomhoz be kell jelentkezned, vagy keress rá a főmenüben!
Ha nincs lehetőségünk az internethez vagy hálózatokhoz kapcsolódni, elindíthatjuk a saját szerverünket úgy, hogy ellenségeket szimulál, így egyedül is játszani tudunk a gép ellen.
  

 

Hozzászólások lezárva

Márkaoldalunk a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Ez a projekt magántulajdon. A tulajdonos minden jogot fenntart. Nem része egyetlen szervezetnek, vállalatnak sem.


1000 év adat-biztonság alkalmazott technológia Biztonság biztonság blackPanther-projekt blackPanther OS v18.1 Cikkek digitalis kompetencia digitális jólét digitális oktatás diszkrimináció Egyéb Fekete tükör hacker informatika oktatás ingyenes változat internet biztonság IT biztonság IT piac jövőkép kormány mutyi korrupció kémkedés közlemények Linux Magyar Kormány magyar oktatás Microsoft nemzetbiztonság NISZ nyílt levél oktatás Oktatás Sajtóhír Second Edition Technológia telekom támogatás v18.1 v18.1 Renegade v18.1SE vállalkozzdigitálisan Általános új verzió

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match