Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Regisztráció az oldalra – ÁSZF

blackPanther Magyarország blackPanther OS Regisztráció az oldalra – ÁSZF
Regisztráció az oldalra – ÁSZF

Regisztráció az oldalra – ÁSZF

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

A. B. C. SZF – azaz A-tól … Szerződési Feltételek az oldalra

  • Ahhoz, hogy tájékozódj a rendszerről vagy annak használatáról, nincs szükséged sem regisztrációra, sem online fiókra.  
  • Ez a weboldal nem közösségi oldal, nem tartalmaz – soha nem is tartalmazott – semmilyen fórumot, vagy “közösségépítő” tartalmat
  • Ez a weboldal nem közösségi oldal
  • A weboldal zárt tartalma kizárólag a blackPanther OS felhasználók részére készült. 
  • A blackPanther projekt nem épít (nem is épített) semmilyen közösséget, ilyenről a felhasználóknál érdeklődhetsz, vagy a 2011 óta működő közösségi oldalon, melynek a címe: http://blackpantheroshogyan.blogspot.com 
  • A disztribúció bárki számára díjtalanul letölthető és elérhető

Új regisztráció közvetlenül honlapról már nem lehetséges.

Az online fiók kiváltságokkal jár, ezekre a kiváltságokra akkor tarthatsz igényt díjtalanul, ha a rendszer regisztrált felhasználója vagy, de mi soha nem fogunk arra kérni, hogy legyél felhasználó és arra sem kérünk, hogy másokat rávegyél ilyenre!

Új fiók regisztrációjához a blackPanther hitelesítő-appletet használd.  Segítséget és további információt a felhasználóktól kaphatsz itt: facebook.com/groups/blackPantherOS

Mielőtt döntesz a használatról és a regisztrációról, mindenek előtt jól gondold át, hogy szükséged van-e erre a rendszerre – akár a blackPanther OS-re -, hiszen a Windows tökéletes megoldás másoknak is, még azoknak is, akik ős-Linux felhasználónak állítják be magukat. Amennyiben nem akarsz Windows-t használni, millió más lehetőség van a blackPanther OS-en kívül amit használhatsz, ilyen például az Ubuntu is (Bár náluk a saját felhasználóik részére sem ingyenesek egyes szolgáltatások).

Az oldal tulajdonosa a szabályozásokra, korlátozásokra vagy változásokra minden jogot fenntart továbbra is. Azt a döntést, hogy ezzel egyet értesz és elfogadod, te magad hozod meg azzal, hogy használod a rendszert, regisztrálsz a honlapra vagy igénybe veszel bármilyen szolgáltatást ami a blackPanther OS-hez kapcsolódik. Amennyiben nem értesz egyet az itt olvasottakkal,  jobbra fenn látsz egy ilyen alakzatot: [X], egyszerűen kattints rá és lépj ki az oldalról. Mi elfogadjuk a döntésedet kritika és bírálat nélkül, és persze legyen továbbra is szép napod.

A blackPanther logók és grafikai elemek

  • A logó szabadon felhasználható a felhasználónk hovatartozásának kifejezésére, vagy a blackPanther OS rendszer bemutatására.
  • A blackPanther logója vagy egyedi  grafikai elemei eltérő – tehát például más disztribúcióban – környezetben nem használhatóak

blackPanther OS alkalmazások

  • A blackPanther projekt keretében fejlesztett számos alkalmazás mind-mind eltérő licencel rendelkezik, kérjük nézze meg az adott alkalmazás LICENSE.txt vagy README állományokat a részletekért, vagy keressen bennünket a fenti kapcsolatok egyikén!

A regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy a weboldal ellenőrizze és hitelesítse az általad használt operációs rendszert! Sem a rendszer, sem az oldal használata, vagy a regisztráció sem kötelező. A fiókregisztráció minden esetben a felhasználó egyéni és határozott döntése.

Hozzászólások lezárva

Van Facebook oldalunk is, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match