Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Regisztráció az oldalra – ÁSZF

blackPanther Projekt blackPanther OS Regisztráció az oldalra – ÁSZF
Regisztráció az oldalra – ÁSZF

Regisztráció az oldalra – ÁSZF

Szerző: Adminisztrátor

Regisztráció az oldalra – ÁSZF

Itt vagy most:

A. B. C. SZF – azaz A-tól … Szerződési Feltételek az oldalra

 • Ahhoz, hogy tájékozódj a rendszerről vagy annak használatáról, nincs szükséged sem regisztrációra, sem online fiókra.  
 • A blackPanther OS alapverzió legális használatához nincs szükséged licencre vagy engedélyre.
 • Ez a weboldal nem közösségi oldal, nem tartalmaz – soha nem is tartalmazott – semmilyen fórumot, vagy “közösségépítő” tartalmat
 • A blackPanther fejlesztői nem vesznek részt a közösségépítésben.
 • A weboldal zárt tartalma kizárólag a blackPanther OS felhasználók részére készült, és a Pro változat felhasználói számára van fenntartva. 
 • A blackPanther projekt nem épít (nem is épített) semmilyen közösséget, ilyenről a felhasználóknál érdeklődhetsz, vagy a 2011 óta működő közösségi oldalon, melynek a címe: http://blackpantheroshogyan.blogspot.com
 • Az alapváltozatok bárki számára díjtalanul letölthetőek és elérhetőek. A Pro változatok licenc vásárlása után használhatóak fel legálisan.

Új regisztráció közvetlenül honlapról már nem lehetséges.

Mielőtt döntesz a használatról és a regisztrációról, mindenek előtt jól gondold át, hogy szükséged van-e erre a rendszerre – akár a blackPanther OS-re -, hiszen azt mondják, hogy a Windows tökéletes megoldás másoknak is, még azoknak is, akik ős-Linux felhasználónak állítják be magukat. Amennyiben nem akarsz Windows-t használni, millió más lehetőség van a blackPanther OS-en kívül amit használhatsz, ilyen például az Ubuntu is (Bár náluk a saját felhasználóik részére sem ingyenesek egyes szolgáltatások).

Az oldal tulajdonosa a szabályozásokra, korlátozásokra vagy változásokra minden jogot fenntart továbbra is. Azt a döntést, hogy ezzel egyet értesz és elfogadod, te magad hozod meg azzal, hogy használod a rendszert, regisztrálsz a honlapra vagy igénybe veszel bármilyen szolgáltatást ami a blackPanther OS-hez kapcsolódik.

A blackPanther logók és grafikai elemek

 • A logó szabadon felhasználható a felhasználónk hovatartozásának kifejezésére, vagy a blackPanther OS rendszer bemutatására.
 • A blackPanther logója vagy egyedi  grafikai elemei eltérő – tehát például más disztribúcióban – környezetben nem használhatóak

blackPanther OS alkalmazások

 • A blackPanther projekt keretében fejlesztett számos alkalmazás mind-mind eltérő licencel rendelkezik, kérjük nézze meg az adott alkalmazás LICENSE.txt vagy README állományokat a részletekért, vagy keressen bennünket a fenti kapcsolatok egyikén!
 • A blackPanther OS -be fejlesztett alkalmazások, képi, grafikai elemek, nem mozgathatók át, nem építhetők be más disztribúcióba, vagy operációs rendszerbe, magánfejlesztésekbe sem.  A korlátozás csak Magyarország területére érvényes.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match