Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Szinkronizáció, adatcsere más eszközzel

blackPanther Projekt Hardverek, Programok Szinkronizáció, adatcsere más eszközzel
Szinkronizáció, adatcsere más eszközzel

Szinkronizáció, adatcsere más eszközzel

Szerző: Adminisztrátor

Szinkronizáció, adatcsere más eszközzel

Itt vagy most:

Egyes esetben, főleg akkor amikor utólag kell megoldani egy rosszul megválasztott eszköz kommunikációját, előfordulhat, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Még az is megtörténhet, hogy el kell adnunk, vagy újabb (de kompatibilis!) eszközre kell cserélnünk az eszközt, hogy az megfelelően működjön. Az ilyen esetekben mi fejlesztők nem sokat tehetünk, de te annál többet! Például :

 • nem veszed meg azt az eszközt amely nem rendelkezik natív Linux alapú rendszerek támogatásával. Tehát nem a blackPanther OS-t kell támogatnia, hanem a Linux alapú rendszereket.
 • panaszt írsz a gyártónak, hogy az eszköze használhatatlan, és tiltott árukapcsolással egy másik kereskedelmi termékhez kapcsolódik, anélkül nem használható
 • végül, közösséget keresel hasonló problémával, hátha valaki talált valamilyen megoldást (ha van ilyen és mi nem tudunk róla, jelezd nekünk is!)

A legnagyobb vicc amikor egy Linux alapú hardver használhatatlan Linux alapú rendszer alól a szokásos módon amit mondjuk Window-on megszoktál! Ezért az olyan érdekvédelmi szervezetek mint az FSF felelősek, mert nekik minden eszközük meg van, hogy a vállalatokat pereljék a diszkrimináció miatt, de nem teszik! Egyúttal a Linus Torvalds felelőssége is kérdéses, hiszen a Linux felhasználási licence nem teljes, nem biztosít védelmet a felhasználóknak de kiszolgáltatja őket a gyártóknak!

Hardverek

Android alapú telefonok – ezek az eszközök Linux alapú operációs rendszert futtatnak, a gyártók mégse biztosítanak Linux alapú rendszerekhez ilyen szoftvert!

 • Nézz körül az alkalmazás raktárban és keress rá az Android szóra, jó pár szoftvert biztosítunk
 • Nézd meg, hogy van-e Chrome bővítmény!

Apple telefonok – Az Apple elfelejtette, hogy honnan jött! Az Apple termékek Unix alapú rendszereket futtatnak, és mégis előbb készítenek bármit Windows-ra, mint Linux-ra.

 • Nézd meg, hogy van-e Chrome bővítmény!

E-book olvasók – ezek az eszközök a legtöbb esetben Linux alapú operációs rendszert futtatnak, a gyártók mégse biztosítanak Linux alapú rendszerekhez ilyen szoftvert!

Kidnle
Kindle eBook olvasó csatlakoztatva a blackPanther OS-hez
 • Nézz körül az alkalmazás raktárban, a Calibre egy alternatív megoldás lehet
 • Nézd meg, hogy van-e webes szolgáltatása, mint az Amazon Kindle olvasójának : https://read.amazon.com
 • Nézd meg, hogy van-e Chrome bővítmény!

Multiméterek és diagnosztikai eszközök – ezek az eszközök Linux alapú operációs rendszert futtatnak, a gyártók mégse biztosítanak Linux alapú rendszerekhez ilyen szoftvert!

 • Nézz körül az alkalmazás raktárban, egyes típusokhoz egész jó kollekció tartozik

Router/AP – Ez felháborító, annak ellenére , hogy a legtöbb elérhető webről, vagy ssh/telnet kapcsolatról, mégis szomorú, hogy az estek 99%-ban Linux fut a routeren, a management szoftver pedig Windows alapú

 • Webes vagy konzolos megoldásod van csak. Esetleg próbálkozhatsz Wine (nem támogatjuk) használatával

IP kamerák – Szintén felháborító, hogy annak ellenére, hogy a legtöbb elérhető webről, vagy ssh/telnet kapcsolatról, mégis szomorú, hogy az estek 99%-ban Linux fut a routeren, a management szoftver pedig Windows alapú

 • Webes vagy konzolos megoldásod van csak. Esetleg próbálkozhatsz Wine (nem támogatjuk) használatával
 • Nézd meg, hogy van-e Chrome bővítmény!

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match