Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

CD vagy DVD jó nekem?

blackPanther Projekt ISO lemezkép CD vagy DVD jó nekem?
CD vagy DVD jó nekem?

CD vagy DVD jó nekem?

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Lehetőség szerint mindig a legújabb változatot töltsd le, ez a változat tartalmazza a legfrissebb alkalmazásokat, javításokat. A telepítéshez  USB-pendrive-ot használj, mert jóval gyorsabb mint egy optikai lemez, így több hibalehetőséget is kizárhatsz. Egyes USB eszközök esetén hibás működést és a programok bezáródását tapasztalhatod. Ebben az esetben az USB eszköz nem alkalmas telepítésre.

2019-től nem gyártunk általános célú CD változatot a mindennapi használatra szánt asztali rendszerünkből.
A beágyazható, egyedi, multimédia, “tools” (eszközök), stb. kiadások mérete, beleférhet a 700MB-os CD méretbe továbbra is.

Bár a kor elvárása szerint mindenkinél kellene, hogy legyen egy DVD-olvasó eszköz is, a gyakorlatunk szerint ezek az optikai eszközök már rég cserére szorultak volna, viszont az USB eszközök térhódításával háttérbe kerültek.  Ezért régi és elhasználódott eszköz rossz DVD olvasási képességei miatt – ha ilyen eszközünk van – javasolt a CD változat letöltése és CD(!) lemezre írása. A gyakorlati tapasztalatunk szerint a DVD lemezek esetében már hibásnak jelölt DVD-rom (meghajtó) még jól olvassa a CD lemezeket és sikeres telepítést hajthatunk végre. Hibás CD-rom esetén az USB változat (vagy eszköz csere) használata marad a jó megoldás megoldás.

Nagyon fontos a telepítőmédia tökéletes működése és a tartalom hibátlan olvasása a telepített rendszer helyes működéséhez is!  Ezért a blackPanther OS azt javasolja, hogy lehetőség szerint mindig USB eszközt használj a telepítéshez és az általunk javasolt programmal írd fel az ISO-t az USB pendrive-ra.

A kiírás előtt legyen az CD/DVD/USB eszköz – ellenőrizzük a letöltött ISO állomány digitális ujjlenyomatait. Az ellenőrzéshez kapcsolódó tartalom itt található.

A CD változat több ponton is eltérhet a sokkal nagyobb méretű DVD változattól. Ez főként az előtelepített alkalmazásokra vonatkozik, hiszen a 700MB-os CD lemezméret befolyásolja és meghatározza, hogy milyen programok kerülhetnek rá alapból a kisméretű ISO-ra. Ennek ellenére ez nem jelenit azt, hogy a CD változat telepítése után mi magunk nem telepíthetjük fel őket.

A CD változatra is feltelepíthető minden alkalmazás amely a DVD változathoz elérhető. A CD méret a gyorsabb és biztonságosabb telepítést biztosítja a régi gépekhez!

Ha rendellenes működést tapasztalunk akkor nézzük meg a hivatalos videócsatornát vagy keressük fel a felhasználói csoportot a Facebook-on, és kérdezzük meg a felhasználókat!

Az üzleti vagy oktatási változatok soha nem tölthetőek le nyilvánosan, de bármelyik kiadáshoz rendelhetünk külön üzleti alapú támogatást is. Az üzleti változatok a legtöbb esetben egyedi igények szerint, megrendelésre készülnek el, a megrendelő igényeihez és elvárásaihoz igazítva!


 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match