Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Mélyebbre nyomjuk az eKréta szálkát a NISZ szemébe!

blackPanther Projekt Általános, Biztonság, Fekete tükör Mélyebbre nyomjuk az eKréta szálkát a NISZ szemébe!

Általános Biztonság Fekete tükör

Mélyebbre nyomjuk az eKréta szálkát a NISZ szemébe!

Szerző: Adminisztrátor

Most már kimondottan szeretem újra leírni, hogy: megint igazunk lett, immár sokadszorra! De nézzük csak a tényeket… Mint ahogy a világ megtudta azok után, hogy az oroszok ki-be járkáltak a külügy számítógépes rendszerén, feltörték a közpénzcsilliárdokból fejlesztett, de az első pillanattól utált eKréta rendszert. Az már kiderült (<-ezt törölték ezért itt egy másik hivatkozás), hogy az egész egy oktalanul ostobán a Microsoft-ba drótozott fércmű! (Kiegészítés: Szándékosan lassítják, manipulálják a használatot)

Az feltöressél kapcsolatban számos cikk jelent meg, de ha nem vagy képben, itt van pár hivatkozás:

És itt van az a tény amivel mélyebbre nyomjuk a szálkát!

Több mint 20 éve foglalkozunk a blackPanther OS fejlesztésével, emiatt olyan mélységeket is muszáj érnünk a fejlesztés alatt, ahova az átlag sosem fog eljutni, mert az IT biztonság gyakorlatilag egy Mariana-árokhoz hasonló, végtelennek tűnő mély hely. Emiatt is voltunk képesek felismerni, és beismerni, hogy a tökéletes IT-biztonság nem létezik – hiszen mindig az ember a leggyengébb láncszem -, de mindent megtehetünk azért, hogy a legnagyobb biztonságot hozzuk ki abból ami van.

És ez az a tény amit a politikai döntéshozók, politikai szereplők figyelmen kívül hagynak, annak ellenére, hogy mi magunk is felhívtuk a figyelmüket megszámlálhatatlan alkalommal és módon ezekre a problémákra!

Hadd mutassak párat:

Ezt a dokumentumot még a 10+ évvel korábbi politikai vezetés kapta meg tőlünk elsőként, majd sorra azt követő Kormányzatok, minisztériumok, politikai szereplők, de még az ellenzék képviselői is.

És mi az ami a 3. oldalon kiszúrja az olvasó szemét?!

Részlet a 3. oldalról

 

Persze erre (is) a válaszuk mindig az volt, hogy:

milliárdokat költenek az IT biztonságra, ez durva… ez abszurd…” stb. stb. 

Mikor ilyen válaszok hangzanak el, már tudod, hogy egy újabb “szakértővel” ülsz szemben!

Aztán felkel egy új nap, és mire ébredsz?!

Hogy a HVG-t olvasva leesel az ágyról miközben sikítva röhögsz a NISZ inkompetenciáján, majd elsírod magad, hogy micsoda egy korrupt, és alkalmatlan rendszerrel próbáltál szót érteni:

És nehogy azt gondold, hogy csak a Fidesz korrupt rendszere ilyen csak!

Az LMP-től a Jobbikon át a DK-ig (korábban Juhász féle Együtt Pártig), vagy Hadházytól Márki-Zay Péterig mindenkivel próbáltunk kommunikálni – sok esetben személyesen – az elmúlt sok-sok évben! Az esetek többségében egy teljesen érdektelen, és a megfelelő szintet meg se ugró informatikusnál minden elhangzott szó köddé vált! Hiába írtuk meg még a Pegasus kirobbanása előtt nekik levélben, hogy “vigyázat, mert nem vagytok biztonságban!“. Hiába írtunk meg több sajtónak, hogy egyes rendszerek transzparensek bizonyos résztvevők számára, süket fülekre találtak ezek a szavak! Persze mikor kiderült, hogy mégiscsak megfigyelték, lehallgatták őket,  megjelentek a nevetséges nyilatkozataik, mintha  nem tudtak volna semmiről! Pedig tudtak, mi mondtuk, ők ignorálták!

Persze most írhatnánk kiváló javaslatokat, hogy milyen lépéseket kellene, kellett volna megtenni a biztonság maximális növeléséhez, de nem fogunk többé senkinek milliárdokat a zsebébe tolni a javaslatainkkal … mi már csak mulatunk tovább.

 

Besorolva mint , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match