Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Amit adni tudtunk 20 évig! Mi vs. mások…

blackPanther Projekt Általános, Cikkek, Fekete tükör Amit adni tudtunk 20 évig! Mi vs. mások…

Általános Cikkek Fekete tükör

Amit adni tudtunk 20 évig! Mi vs. mások…

Szerző: Adminisztrátor

Mitől más a magyar blackPanther OS mint bármilyen külföldi divat-rendszer, vagy annak másolatai? Sajnos számos ostoba csúsztatás terjedt internet szerte ezzel kapcsolatban, így most tisztába tesszük ezt a kérdést, és összeszedtünk pár kirívó “apróságot” amit ki tudunk emelni, és meg tudunk mutatni úgy, hogy az átlag felhasználó is lássa, és könnyedén megértse az alapvető különbségeket! (A cikk több hónapja íródott, már elavult részeket tartalmazhat!)

Olvasóként fontos megértened, hogy képtelenség minden egyedi módosítást ilyen egyszerűsített formában ábrázolni, ezért gondolj erre a táblázatra úgy, mint a jéghegy csúcsára, vagy a blackPanther-extrák egy kis szeletére.

Nem tértünk ki olyan részletekre, mint például, hogy a LibreOffice-ban milyen extra ikon témákat, és hányat építettünk be külön-külön. A műszaki tartalom teljes ábrázolása, funkciók magyarázata több ezer oldalas dokumentumokat eredményezne, tömény szakmai tartalommal. Amit egyébként senki se olvasna el, és  többnyire meg se értené a legtöbb ember.

Elég széles a skála amit adni tudtunk

Ezért sem volt egyszerű dolgunk, hogy a listát összeállítsuk, leegyszerűsítsük, és könnyen értelmezhetővé tegyük.

Funkciómátrix
A magyar blackPanther projekt által biztosított megoldások – Funkciómátrix (a teljes táblázat a itt érhető el)

A táblázatot pár hónappal ezelőtt kezdtük összeállítani, de nem értünk a végére! Eleve a rendszerelemek napról napra változnak, be is kerülnek új dolgok. Nekünk egyszerűen nem éri meg több időt olyanra fordítani, amit egyébként is tudunk. Aki pedig akarja ennyiből is bőven ámulva néz majd – és vakarja a fejét, hogy 2 milliárd ellopott forintból vajon miért nincs ez a Fidesz-Linux-ban egyik sem -, aki meg nem akarja érteni, neki úgy is mindegy milyen hosszú a lista, kifogásokat fog keresni, hogy a saját korrupt, erkölcstelen tolvaj valóságát igazolja.

Egyúttal megerősítem a márkaoldali bejelentést is, hogy:

amennyiben 2022 április 3.-án újra a FIDESZ és vele együtt a korrupció győz, az ingyenes változatot felszámoljuk! De ne szomorkodjatok a “nemzeti” szoftvercsomag 2 milliárdért használhatatlan produktumát, a FIDESZ-Linuxot még használhatjátok! Persze csak a töredékét annak amit a magyar blackPanther OS biztosított 20 évig!/ Megtörtént, győzött a korrupció, és mi nem fogjuk tovább finanszírozni az Önök rendszer használatát úgy, hogy mások milliárdokat keresnek bármilyen produktum nélkül (ezért Önök pedig fel sem szólalnak), nem is akarjuk többé biztosítani a blackPanther Projekt termékeit ingyen./

Látni akarod a v22.1 (Pomáz) változatot? Ami lehet, hogy soha nem jelenik meg ingyenes változatban, ha újra a korrupciót választjátok?! (Ez csak kereskedelmi változatban érhető el, neked meg ott van a Fidesz Linux, ha már  2 milliárdot fizettél érte!)

Besorolva mint , , , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match