Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

NAV Általános nyomtatványkitöltő (Abev/ÁNYK)

blackPanther Projekt NAV Általános nyomtatványkitöltő (Abev/ÁNYK)

NAV Általános nyomtatványkitöltő (Abev/ÁNYK)

Szerző: Adminisztrátor

Ez a blackPanther OS változata az Abev/ÁNYK-nyomtatványkitöltő és adóbevalló keretprogramnak, amely segítéségével a Nemzeti Adó és Vámhivatal részére – akár ügyfélkapun keresztül is -, leadhatjuk az adóbevallásokat. A programban kijavítottuk az integrációs és telepíthetőségi hiányosságokat. Automatikus alkalmazás és nyomtatványfrissítés ellenőrzéssel is rendelkezik, így ha változások történnek az adóhivatalnál a program jelzi ezt és lehetőség nyílik a gyors frissítésükre is.

Programnév: Abev (ÁNYK)

Ez a legújabb változat, de telepítés után később online bármikor frissíthető az újabb kiadásokra, a program felületén megjelenő “frissítések elérhetők!” gomb használatával.

Az ABEV program blackPanther OS -en pont úgy működik mint Windows-on!

Használatához nincs szükség semmilyen külső tárolóra, harmadik fél által fejlesztett bármilyen webszolgáltatásra (mint amit az Debian/Ubuntu felhasználókkal  itt is megetetnek), különösen nincs szükség arra a 2021-ben már gyalázatosan primitív eljárásra, amit a LinuxMint (és “nemzeti” 2 milliárdos KKV. alapszoftvercsomag esetében) felhasználók torkán akarnak letolni.

Ez a multiplaformos keretprogram a blackPanther-projekt által 2006-ban a törvénytelenség, diszkrimináció, és Microsoft függőség ellen egyedül indított harc eredménye! További részletek: [1][2][3]

Egyszerűen telepítsd és használd az egyetlen magyar rendszereden, a primitív és fejlődni képtelen külföldi rendszereket (és gagyi másolatait) meg dobd a szemétbe!

Telepítés blackPanther OS-en! Parancssor, gányolás, külső oldalak használata nélkül!

Program és nyomtatványok frissítése

A program futtatásához Java keretprogramra lesz szükséged (automatikusan is telepíti), ha még nincs telepítve, első indításkor értesítést fogsz kapni. A program első indításkor eldöntheted, hogy csak te fogod-e használni a programot, vagy mint rendszer alkalmazást, úgy futtatod. Amennyiben rendszerszintű használatot választod a nyomtatvány-frissítéseket csak rendszerszinten lehet elvégezni, rendszergazdai jogokkal és a NAV oldaláról letöltött RPM csomagokkal.

A letöltéshez jelentkezz be, vagy használd a blackPanther OS indítómenüből az App-Helper (alkalmazás segítő)  vagy a alkalmazás-gyorskereső szolgáltatást.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match