Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

NAV Általános nyomtatványkitöltő (Abev)

blackPanther Magyarország NAV Általános nyomtatványkitöltő (Abev)

NAV Általános nyomtatványkitöltő (Abev)

Szerző: Adminisztrátor

Ez a blackPanther OS változata a magyar nyomtatványkitöltő és adóbevalló keretprogramnak, amely segítéségével a Nemzeti Adó és Vámhivatal részére – akár ügyfélkapun keresztül is -, leadhatjuk az adóbevallásokat. A programban kijavítottuk az integrációs és telepíthetőségi hiányosságokat. Automatikus alkalmazás és nyomtatványfrissítés ellenőrzéssel is rendelkezik, így ha változások történnek az adóhivatalnál a program jelzi ezt és lehetőség nyílik a gyors frissítésükre is.

Programnév: Abev (ÁNYK)

Az abev program futtatásához Java keretprogramra lesz szükséged, ha még nincs telepítve, első indításkor értesítést fogsz kapni. Továbbá első indításkor eldöntheted, hogy csak te fogod-e használni a programot, vagy mint rendszer alkalmazást, úgy futtatod. Az utóbbi esetben a nyomtatvány-frissítéseket csak rendszerszinten lehet elvégezni, rendszergazdai jogokkal és a NAV oldaláról letöltött RPM csomagokkal.

A letöltéshez jelentkezz be, vagy használd a blackPanther OS indítómenüből az App-Helper (alkalmazás segítő)  vagy a alkalmazás-gyorskereső szolgáltatást.

Vélemény, hozzászólás?

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match