Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Wise asztali kliensprogram

blackPanther Projekt Wise asztali kliensprogram

Wise asztali kliensprogram

Szerző: Adminisztrátor

A blackPanther OS egyedi programjai között számos olyan alkalmazás elérhető ami semmilyen más rendszerben nem, ilyenek az OTP Bank, Erste Bank, vagy a CIB Bankhoz általunk legyártott egyedi alkalmazáscsomagok. De ami még érdekesebb, hogy valódi felhasználóink kérését örömmel teljesítjük. És egy nagyon kedves régi felhasználónktól érkezett egy alkalmazásigény, ami újabb banki szolgáltatásról szólt, mégpedig a Wise-hez!

Hogy miért nem elérhetőek többé az egyedi fejlesztésink más rendszerkben? A büdös korrupt tolvajok miatt, akik kirabolták a magyar szabad szofveres piacot nem csak 2021-ben 2MDFt-al, hanem az elmúlt 20 évben folyamatosan fosztogatják, kihasználják, és semmilyen értéket nem termetenek, semmilyen célt nem valósítottak meg! (Részletek)

Programnév: Wise-Bank-Desktop

A Wise 2011-ben indult (Transferwise néven) azzal az elképzeléssel, hogy olcsó, korrekt és egyszerű nemzetközi utalásokat teremtsen. Többpénznemű számlánk ma már több mint 10 millió magánszemélynek és vállalatnak segít pénzügyeik kezelésében világszerte.

A történetük:

Mint a legtöbb jó sztori, ez is két jó baráttal kezdődik.

Mindketten Észtországból származnak. Taavet, aki a Skype első alkalmazottja volt, Londonban élt, viszont euróban kapta a fizetését. Kristo a Deloitte-nál dolgozott, szintén Londonban élt, és fontban is kapta a fizetését. Viszont volt egy euró alapú hitele Észtországban.

Mindketten a saját bankjukon keresztül utalták a pénzüket, de nagyon rossz árfolyamon, és drágán. Tudták, hogy lennie kell más megoldásnak. Így hát összedugták a fejüket és kitaláltak egy gyönyörűen egyszerű megoldást.

A teljes tartalom eléréséhez és a közvetlen letöltéshez be kell jelentkezned!

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match