Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Környezetszennyezés helyett válassz “zöldet”!

blackPanther Projekt Általános, Cikkek Környezetszennyezés helyett válassz “zöldet”!

Általános Cikkek

Környezetszennyezés helyett válassz “zöldet”!

Szerző: Adminisztrátor

A blackPanther-projekt zöld arculatváltása után, nem kellett sokat várni, hogy a világ is felismerje amit évek óta ismétlünk, hogy a multivállalti megoldások – és a köréjük épített intézményesített korrupció – profit-éhsége, milyen súlyos hatással van a környezetszennyezésre, és hosszútávon a bolygónk pusztulásához vezet. Persze az is lehet, hogy addigra annyira elbutul a társadalom – ugyanezen okból – , hogy már nem fog nekik “fájni”, de most még tehetsz ellene!

Idézem a PC-fórum cikkéből a releváns tartalmat:

Brutális környezetszennyezési hullámot indíthat el a Windows 10 ingyenes támogatásának két év múlva esedékes vége – véli egy piackutató cég. A Canalys Research szerint ugyanis nem kevesebb, mint 240 millió PC-től szabadulhatnak majd meg pár hónap alatt az emberek, miután gépük a Windows 10-hez nem fog már frissítéseket kapni…

Már legalább 8 ilyen cikluson vagyunk túl!

Felelőtlenül, és a legtöbb esetben teljesen indokolatlanul használják ezeket a (profit-orientált multivállalati) termékeket. Mindenféle valótlan indokkal igazolják ennek okát, a hozzájuk kapcsolódó korrupciót jelentéktelenítve! Sok ostoba indokot hallottunk már, amiket fel szoktak használni, mint például, hogy “nincs valamilyen szoftver másra csak Windows-ra”. A valóság az, hogy a Microsoft csak Magyarországról 10 milliárd forintot lapátol ki évente, ebből pedig bármilyen szoftvert (bármilyet) le lehet fejleszteni! Aki azt bizonygatja, hogy a Microsoft termékekre szükség van, teljességgel alkalmatlan ennek megítélésére, hiszen mi magunk 20 éve, hogy semmilyen Microsoft terméket nem használunk, pedig állítólag szükség van rá… Hát nincs.

Szükség van a multivállalatok termékei által megkövetelt hardvervásárlási kényszerre?!

A válasz egyszerű! A legtöbb esetben nincs. Miért?! Mert az emberek túlnyomó többsége olyan általános feladatokra használja a számítógépet, amire már egy RaspberryPi mikroszámítógép, vagy egy mobiltelefon is képes. Ha pedig elég egy telefon a tartalomkezeléshez, ügyintézéséhez, miért kellene egy “reaktor-szintű”, milliós beruházásokat igénylő számítógép?! A válasz megint egyszerű: mert a multivállalatok folyamatosan emelkedő költségeit valakinek meg kell fizetni.

blackPanther OS a magyar “zöld” operációs rendszer

Olyan iramot akar diktálni a Microsoft, amire valójában nincs szükség, és nincs szüksége új hardverekre sem, hiszen a blackPanther OS a 10-15 éves minőségi számítógépeken gond nélkül működik!

Hadd mutassak pár példát:

Ehhez hasonló videókat a Youtube csatornánkon találsz

Ez a cikk nem arra utal, hogy most a kukából húzd ki a 20 éves Pentium 4-et, és azon majd blackPanther OS fog futni, hanem arra utalunk, hogy a mostani 5-8 éves (pl.: i3,i5,i7, stb.) gépeidnek mi még adunk 10 évet legalább!

A blackPanther OS új változataiépp az intézményesített korrupció miatt – már csak VIP felhasználóknak, oktatási intézményeknek, szervezeteknek érhető el. Viszont bárki lehet VIP felhasználó! Ehhez pedig nincs másra szükség mint elhatározásra, akaratra, elhivatottságra, és nem utolsó soron tisztességre. A VIP felhasználók a közösségi felhasználókból emelkedhetnek fel a VIP felhasználók közé.

Óvd meg a környezeted!

Ezzel a zárómondattal kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet mindenkinek!

Kapcsolódó cikkeink

 

Besorolva mint , , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match