Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

NVIDIA aktuális videómeghajtó és beállítóeszköz

blackPanther Projekt NVIDIA aktuális videómeghajtó és beállítóeszköz

NVIDIA aktuális videómeghajtó és beállítóeszköz

Szerző: Adminisztrátor

A csomag biztosítja a legújabb meghajtóprogramot az NVIDIA GPU-val szerelt videó kártyákhoz. Ez az NVIDIA saját X.org grafikus illesztőprogramja, a kapcsolódó könyvtárak, és a konfigurációs eszközök a GeForce 420-tól, egészen a legújabb kártyákhoz, blackPanther OS operációs rendszeren, beleértve a kapcsolódó Quadro kártyákat is.

Fontos!

  1. Az NVIDIA kártya konfigurálásához a Rendszerbeállítások > “Grafikus X kiszolgáló beállítása”  (terminálból: “beallitasok vga”) menüpontot kell használni. Így a helyes verziójú csomagok kerülnek automatikusan telepítésre és konfigurálásra! Persze, ha te profi vagy, akkor a csomagokat is telepítheted közvetlenül a tárolóinkból.
  2. Hibrid (Intel+Nvidia / AMD) kártyák esetén NEM ez a megfelelő telepítési mód! Olvasd el a “hibrid videokártyával” szerelt gépekre vonatkozó útmutatót.
  • A grafikus kiszolgáló beállítások futtatásakor a rendszer automatikusan kiválasztja a megfelelő meghajtót. Ne állítsd el, ha nem értesz hozzá!
  • A grafikus kiszolgáló beállítások futtatásakor ha nem jelölöd be az automatikus indítást, nem fog indulni a grafikus felület!
  • A zárt NVIDA meghajtó telepítéséhez (egyes gépeken) VESA módban kell indítani a rendszert, egyébként valószínűleg nem lesz újraindítás után grafikus felületed! Mindig készíts mentéseket!!
  • Jegyezd meg: Ha elrontod a beállításokat, a magyar parancsok, beállítások mennek konzolból is! De töröld ki a rossz xorg.conf-ot és kezdheted elölről

Olvasd el a zárt meghajtókra vonatkozó bejegyzésünket a tudásbázisban, vagy nézd meg a telepítési útmutatót a Youtube csatornánkon vagy itt!

 

Indítsd el a Rendszerbeállítások>Grafikus kiszolgálót és kövesd a lépéseket

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match