Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

ERP vállalatirányítás, számlázás

blackPanther Projekt ERP vállalatirányítás, számlázás

ERP vállalatirányítás, számlázás

Szerző: Adminisztrátor

Ez a rendszerprogram szétbontja vállalkozás irányítását azáltal, hogy integrálja és megszervezi a vállalat különböző részlegeinek és szektorainak összes tevékenységét egyetlen rendszerbe. Időt takaríthatsz meg, stratégizálhatsz és csökkentheted a kiadásaidat a következetes, modern és biztonságos üzleti menedzsment révén.

Programnév: Stoq

A Stoq.Link olyan egyszerű jelentést nyújt, amely nagy mennyiségű adatot hasznos információvá változtat a hatékony üzleti menedzsment érdekében, a stratégiai döntéshozatalt az információ szervezésével, elemzésével és nyomon követésével. Olyan cselekvési tervek kidolgozása, amelyek segítenek a vállalkozásnak elérni céljait.

 • ABC GÖRBEAz ABC-görbe egy osztályozási módszer, így a nagyobb jelentőségű vagy hatású elemek elválaszthatók. Az ABC Curve fő célja, hogy világossá tegye, mely termékek és ügyfelek a legfontosabbak a vállalatnál.
 • ELADÓ TELJESÍTMÉNYE ÉS CÉLJAI Tudja meg, melyik eladó adja el a legtöbbet és a legkevesebbet. Megtudhatjuk, hogy melyik termékkategóriában melyik eladó értékesít többet, és melyik kategóriában értékesít kevesebbet. Hozz létre értékesítési stratégiákat a termékkategóriánként minden egyes eladó számára.
 •  TERMÉKTÖRTÉNET

  Lehetővé teszi a termékmozgás történetének megtekintését, amely tartalmazza a legutóbbi megrendelésekre, a legújabb árajánlatokra, a fogyasztásra, a legfrissebb számlákra, a készletkérdésre és egyéb adatokra vonatkozó adatokat, a termék kataszteri adatait ábrázolja.

 •  XML IMPORTÁLÁSA A VÁSÁRLÁSBÓL

  Takarítson meg időt a bevásárlási jegyzetek praktikus és hatékony módon történő importálásával, mivel a Stoq rendszerbe beillesztett jegyzetben lévő összes terméket egyetlen tevékenységben tartalmazza.

 •  ÜGYFÉLKÖVETÉS

  Fontos ismerni az ügyfeledet! Ellenőrizd milyen termékeket vásárolt, milyen márkákat szeret, mennyit vásárol vásárlásonként, dátumot és időszakot, amikor szeret vásárolni és még sok minden más.

   

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match