Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Wine – Windows programok

blackPanther Magyarország Alkalmazások Wine – Windows programok

Wine – Windows programok

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Amennyiben most ezt az oldalt olvasod, gyaníthatóan te nem vagy kész arra, hogy elhagyd a Windowst! Szerintünk teljesen értelmetlen görcsösen ragaszkodnod a Windows alkalmazáshoz, hiszen amennyiben nem tudunk egy biztonságos és kiváló alternatívát biztosítani a kérdéses szoftver helyett, akkor neked nem blackPanther OS-re, hanem a Windows-ra van szükséged! Egy csomó időt takaríthatsz meg azzal, ha nem erőszakolod magadra az olyan dolgokat ami számodra nem nyújt megoldást.

Azt a rendszert használd, ami kiszolgálja a mindennapjaidat! 

A Wine nevű program határozottan tiltakozik, hogy “ő” nem egy Windows-emulátor. Az egyszerűség és az érthetőség kedvéért mégis így hívjuk most erre a pár percre. A blackPanther OS-re is lehet telepíteni Windows (exe) programokat a wine segítségével. Egyes Wine változatok tartalmaznak DirectX kiegészítéseket is. A Windows alapú programok futtatása rontja a rendszerünk biztonsági szintjét! A Windows-os programok futtatása a sérülékennyé teszi a blackPanther OS rendszerünket a Windows-vírusok miatt.

Soha nem fogjuk támogatni ezt a szoftverhasználatot, de igyekszünk megkönnyíteni azt! Kerüljük a Windows-programok használatát!

A Wine program beállításaihoz és használatához számos felületet biztosítunk, ezzel megkönnyítve a Windows alapú programok telepítését.  A legtöbb kiegészítő használatával olyan megoldást kapunk, mintha a telepített Windows-alapú program a rendszer része lenne.

Nem minden Windows alkalmazás futtatható Wine-vel! Nem minden Windows alkalmazás fut hibátlanul Wine-vel.

Ezek után, ha úgy döntesz, hogy a blackPanther OS-t használod, de mégis szükség van valamilyen megvásárolt és legális Windows-alapú szoftver futtatására, akkor

Van tovább, de a teljes tartalom eléréséhez be kell jelentkezned...

Az alábbi példában bemutatjuk, hogy lehet telepíteni és használni egy Windows alkalmazást Wine segítségével, blackPanther OS-en.

A Wine alkalmazással más programokat vagy akár játékokat is futtatni lehet. Az egyik ilyen keresett alkalmazás a Viber.  

Igen, a tartalom folytatódik tovább, de először be kell jelentkezned...

Mi azt javasoljuk, hogy keressük meg a megfelelő natívan használható alternatívát, és mellőzzük a Wine programok futtatását, mivel a Wine nem csak a programokat hanem a Windows-ra írt vírusokat is futtatni tudja!

Hozzászólások lezárva

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match