Üzleti Skype: blackpanther.hu Üzleti: info@blackpanther.hu

Professional – Pro változat

blackPanther Magyarország blackPanther OS Professional – Pro változat
Professional – Pro változat

Professional – Pro változat

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

A blackPanther OS számos licenccel vehető igénybe. Bár az elsődleges irányvonal a rendszer ingyenes elérhetősége volt, arra korán rájöttünk, hogy “ebből” nem lehet fizetni a fenntartási költségeket, és a Jacht-dokkot sem. Ezért már a kezdetektől elérhetőek voltak olyan üzleti megoldások, amelyek biztosították a projekt fennmaradását, jövőjét attól függetlenül, hogy a rendszer épp mennyire volt a “divat-felhasználók” kedvence.

Jelenleg a blackPanther OS licencelése három fővonalra osztható:

  • Ingyenes (free)
    A blackPanther OS ingyenes változata esetén nincs szükség külön regisztrációra, hitelesítésre. A nyilvánosan elérhető változat jelképes támogatás után letölthető és szabadon használható.  Moslék ország, moslék emberei miatt 20 év után megszűnt ezen az oldalon. Az ingynes letöltés egy ajánlórendszeren keresztül érhető el 2021 November 1.-től a blackPanther-felhasználói csoportban. Ez a változás iskolákat, tanárokat nem érinti.
  • Professional (business)
    Az ingyenesen elérhető kiadással nem azonos változat. A Pro változat megjelenésben és alapfelépítésében is eltérő, kizárólag vásárlás útján érhető el. Tartalmazza a WPS Office magyar változatát, egyedi megjelenést, és minden legyártott ISO egyedi azonosítót, illetve a vásárló nevét is tartalmazza.
  • Egyedi licenc (mixed)
    A megrendelő igényei szerint az ingyenes vagy a Pro változat kombinálásával, egyedi igények kialakítása után, egyedi árképzéssel. Minden legyártott ISO egyedi azonosítót tartalmaz.

Speciális szolgáltatásokról, lehetőségekről az alábbi oldalon tájékozódhatunk, illetve érdeklődni lehet az oldal fejlécén látható e-mail címen.

 

Hozzászólások lezárva

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match