Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Professional – Pro változat

blackPanther Projekt blackPanther OS Professional – Pro változat
Professional – Pro változat

Professional – Pro változat

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

A blackPanther OS számos licenccel vehető igénybe. Bár az elsődleges irányvonal a rendszer ingyenes elérhetősége volt.  Azzal kellett szembesülnünk, hogy az ingyenes változatból(ot) nem lehet fenntartani a projektet, mivel nekünk mindenért fizetni kell. Ezért már a kezdetektől elérhetőek voltak olyan üzleti megoldások, amelyek biztosították a projekt fennmaradását, jövőjét attól függetlenül, hogy a rendszer épp mennyire volt a “divat-felhasználók” kedvence. Sajnálatos módon a korrupció, a Microsoft-t termékfüggőség, oktatási rendszer beágyazottsága miatt, Mo-on, nem áll módunkban forgalmazni ezeket a termékeket. Illetve 2021-ben a 2 milliárd forintból megszakértett Fidesz-Linux megjelenése, vagy inkább a gusztustalan tolvajlás miatt, az ingyenes vonalat felszámoltuk.

A blackPanther OS licencelése három fővonalra osztható (volt!):

  • Ingyenes (free)
    Már csak iskolák, tanárok, non-profit szervezetek, stb. számára érhető el egy ingyenes változat! A blackPanther OS ingyenes változata esetén nincs szükség külön regisztrációra, hitelesítésre. A nyilvánosan elérhető változat jelképes támogatás után letölthető és szabadon használható.  A korrupt gazemberek miatt 20 év után megszűnt ezen az oldalon mindennemű nyilvános, és ingyenes letöltés. Az telepítő már csak a közösségtől kérhető el 2021 November 1.-től a blackPanther-felhasználói csoportban.
  • Professional (business)
    Az ingyenesen elérhető kiadással nem azonos változat. A Professional (Pro) változat megjelenésben és alapfelépítésében is eltérő, kizárólag üzleti felhasználók számára érhető el. Tartalmazza a WPS Office magyar változatát, egyedi megjelenést, és minden legyártott ISO egyedi azonosítót, illetve a vásárló nevét is tartalmazza.
  • Egyedi licenc (mixed)
    A megrendelő igényei szerint az ingyenes vagy a Pro változat kombinálásával, egyedi igények kialakítása után, egyedi árképzéssel. Minden legyártott ISO egyedi azonosítót tartalmaz.

A blackPanther OS aktuális Pro változatáról itt írtunk.

Speciális szolgáltatásokról, lehetőségekről az alábbi oldalon tájékozódhatunk, illetve érdeklődni lehet az oldal fejlécén látható e-mail címen.

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match