Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Professional – Pro változat

blackPanther Magyarország blackPanther OS Professional – Pro változat
Professional – Pro változat

Professional – Pro változat

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

A blackPanther OS számos licenccel vehető igénybe. Bár az elsődleges irányvonal a rendszer ingyenes elérhetősége volt, arra korán rájöttünk, hogy “ebből” nem lehet fizetni a fenntartási költségeket, és a Jacht-dokkot sem. Ezért már a kezdetektől elérhetőek voltak olyan üzleti megoldások, amelyek biztosították a projekt fennmaradását, jövőjét attól függetlenül, hogy a rendszer épp mennyire volt a “divat-felhasználók” kedvence.

Jelenleg a blackPanther OS licencelése három fővonalra osztható:

  • Ingyenes (free)
    A blackPanther OS ingyenes változata esetén nincs szükség külön regisztrációra, hitelesítésre. A nyilvánosan elérhető változat szabadon letölthető és használható.
  • Professional (business)
    Az ingyenesen elérhető kiadással nem azonos változat. A Pro változat megjelenésben és alapfelépítésében is eltérő, kizárólag vásárlás útján érhető el. Tartalmazza a WPS Office magyar változatát, egyedi megjelenést és minden legyártott ISO egyedi azonosítót, illetve a vásárló nevét is tartalmazza.
  • Egyedi licenc (mixed)
    A megrendelő igényei szerint az ingyenes vagy a Pro változat kombinálásával, egyedi igények kialakítása után, egyedi árképzéssel. Minden legyártott ISO egyedi azonosítót tartalmaz.

A költségekről az alábbi oldalon tájékozódhatunk, illetve érdeklődni lehet az oldal fejlécén látható e-mail címen. A Pro változat hozzáférést biztosít a weboldal zárolt tartalmaihoz és az ügyféltámogató rendszerhez is.

 

Hozzászólások lezárva

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match