Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Optimalizálás gyenge gépre

blackPanther Projekt Rendszerbeállítások Optimalizálás gyenge gépre
Optimalizálás gyenge gépre

Optimalizálás gyenge gépre

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Nem csak az átlag Linux felhasználókban él egy tévhit  – és sajnos ezt terjesztik is – , hogy a gyenge gépekre XFce vagy Cinnamon munkaasztal való, mert mást nem bír el. No ez úgy ahogy van, a tudatlanságból eredő ostobaságok egyike. Akik ezt állítják sosem találkoztak jól optimalizált rendszerrel és pláne nem akarták a gépüket kényelmes és kulturált környezetben használni. Az való igaz, hogy a böngésző (+flash player) már komoly erőforrásokat igényel, de ez nem befolyásolja azt, hogy 1GB rammal futtassuk a Plasma5 munkaasztalt egy blackPanther OS-en. (erre bizonyítékul látogass el a Rendszerkövetelmények menüponthoz, ahol videókat és képeket is láthatsz ilyen gyenge gépekről működés közben)

Az a gép amelyen mát nem lehet a blackPanther OS-t Plasma-val futtatni, az tűzre való hardver már (vagy egy hálózati kiszolgálónak, munkaasztal nélkül)! Persze itt nem arra gondolunk mikor valaki nem tudja, hogy mit kell beállítania, és azért nem tudja használni a gépet, hanem arra mikor minden szükséges optimalizálás ellenére a gép használhatatlan teljesítményt produkál.

Ebben a cikkben pár praktikus lépést mutatunk be ahhoz, hogy a már elavultnak titulált, de még jól működő gépedbe újra életet lehelhess!

Nos, hát innen folytatódik, de ha olvasni akarod tovább, be kell jelentkezned..

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match