Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Elsők lettünk! A blackPanther OS kapta a legnagyobb támogatást :-)

blackPanther Projekt közlemények, Sajtóhír Elsők lettünk! A blackPanther OS kapta a legnagyobb támogatást :-)

közlemények Sajtóhír

Elsők lettünk! A blackPanther OS kapta a legnagyobb támogatást :-)

Szerző: Adminisztrátor

Alig telt el pár nap (a fenti képen), hogy megnéztük a negyedéves magyar Wikipédia zárást amiből kiderült, hogy Magyarország második legnagyobb érdeklődésnek örvendő alternatív számítógépes operációs rendszere a mi kis magyar “blackPanther OS” disztribúciónk. Ezután már csak az első hely lehet ennél jobb, márpedig mi most arra pályáztunk, és láss csodát! Épp ma lett nyilvános a nemzetközi projekt keretében indított “Linux Hardware Guide” oldalán a 2017-es negyedéves zárásuk eredménye.

Büszkén jelenthetjük be, hogy az LHG összesítése alapján a blackPanther OS kapta a legmagasabb támogatást, ami azért is nagyszerű dolog mert Magyarország szabad-szoftveres történelmében (tudtommal) elsőként történt olyan, hogy nemzetközi projekt anyagilag is támogatott egy magyar fejlesztést. Örülj velünk te is, hiszen mi szívesen megosztjuk veled az örömünket, nem csak a blackPanther OS, hanem most mi magyarok jeleskedtünk a nemzetközi “fronton”.

Kiemelten szeretnék köszönetet mondani azoknak a felhasználóinknak akik regisztráltak az LHG oldalra és ott még a “karma-pontjaikkal” is támogatták a blackPanther OS-t. Ez további 20% pluszt jelentett a végelszámolásban:

Akkor nézzük az eredményeket:

Az első negyedévben a legnagyobb támogtást a blackPanther OS kapta

A már elindult második negyedévben ismét nagyon jól állunk az összesítésben, jelenleg 80% felett az első helyen van a magyar blackPanther OS az olyan résztvevő disztribúciók között, mint az Ubuntu, ArchLinux, LinuxMint, CentOS.

A második negyedéves statisztika a mai nappal

Ha te egy blackPanther OS felhasználó vagy, és szeretnéd segíteni és támogatni a blackPanther OS fejlődését, akkor nincs más dolgod, csak telepítsd a rendszert és regisztrálj a linux-hardware-guide.com oldalon, a karma pontjaidat a profil oldaladon pedig ajánld fel a blackPanther OS részére.

Felhívás!

Mivel a blackPanther OS első helyezése anyagi támogatással is járt, a fejlesztői csapattal egyetértésben arra jutottunk, hogy a legmagasabb ponttal támogató felhasználó részesül a kapott támogatási összegből is. Ezzel fejeznénk ki az elismerésünket az ő elhivatottságáért és közreműködéséért, támogatásáért. 

A legmagasabb pontot elérő felhasználó a díjával maga rendelkezhet, ha nem tart rá igényt akár felajánlhatja bárki más számra is. Az átruházásból kizárva: minden magyar civil szervezet aki jelenleg azt állítja magáról, hogy a nyílt forrást, fejlesztések, stb. népszerűsítéséért jött létre. Mert ez hazugság.

Bármilyen kérdésetek van, gyors választ találhattok a felhasználói csoportunkban a Facebook-on!

Amennyiben tetszik neked is a blackPanther OS magyar disztirbúció, akkor látogass el a Facebook márkaoldalunkra és nyomj egy lájkot. Köszi. 🙂

Besorolva mint , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match