Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

És már megint igazunk lett – Frissítve ‘V.’ !

blackPanther Projekt Cikkek, Fekete tükör, közlemények, Sajtóhír És már megint igazunk lett – Frissítve ‘V.’ !

Cikkek Fekete tükör közlemények Sajtóhír

És már megint igazunk lett – Frissítve ‘V.’ !

Szerző: Adminisztrátor

Frissítés V. (2017 június 27):

Csak, hogy minden hónapra legyen valami friss…. Már azt sem mondom, hogy újra igazunk lett! Mindenki megérdemli a sorsát, ha valaki pedig azt hiszi, hogy a határok majd megállítják ezeket a támadásokat, annak a mentális állapotát inkább nem minősítem: http://hvg.hu/tudomany/20170627_kibertamadas_ukrajnaban


Frissítés IV. (2017 május 25):

  • És már megint igazunk lett, 11 nappal ezelőtt már előre megmondtuk, hogy ez lesz! Csak görgess lejjebb, miután elolvasod az idézet pirossal kiemelt részét, majd nézd meg alul is mit írtunk 11 nappal korábban : 

“A WannaCry-jal ellentétben – írja a The Hacker News – az EternalRocksot úgy tervezték, hogy titokban maradjon a megfertőzött gépen, de persze közben tovább terjedjen a többi gépre is, amelyek ugyanazon a hálózaton vannak.” 

– Csak azon lehet segíteni aki hagyja, hogy segítsenek rajta!

Egyúttal jeleznénk újra, hogy a blackPanther OS teljes védelmet biztosít (főleg azért is mert évekkel korábban minden SAMBA szervert FELHŐ alapú szerverre cseréltünk , és azért is, mert a blackPanther OS csomagtárolójából a 4.6.4-es samba-server tölthető le, amit már nem érint az NSA exploit.) 

További információk az alábbi cikkben

Frissítés III. (2017. május 16.)

Frissítés II. (2017. május 15.)

  • Óriási ütemben szaporodnak a fertőzések (folyamatosan frissítjük!), a Microsoft hegemóniának, a Windows alapú rendszerek ostoba függőségének, az alul-képzés eredményének a következményeit itt láthatjátok az alábbi képen! (Már másik karosszékből nézzük a gyötrelmes vergődéseteket )

Frissítés I.:  (2017 május 14.)

  • A mai napon állítólag a vírus elérte és megbénította a Vodafone teljes hálózatát is.

Az eredeti cikk! (2017. május 14.)

Nyílt levél a magyar kormány – felhívás a magyarok – részére !(frissítve IV.)!

A magyar blackPanther OS fejlesztők nevében ezzel a nyílt levéllel fordulok a magyar kormány, a kormány cyber-részlege, az ellenzék és természetesen a magyarok felé, az elmúlt órákban történt “WannaCry-zsarolóvírus” és az azóta további veszélyt jelentő variánsai miatt!


Ezennel kérjük a kormányt és az illetékes szerveket, hogy pánikkeltés helyett tájékoztassák a magyar lakosságot,  a magyarokat, a vállalkozásokat, intézményeket, hogy a magyar fejlesztésű blackPanther OS használatával, telepítésével megelőzhető, elkerülhető a Microsoft Windows termékeket támadó zsarolóvírus – vagy bármilyen vírus – okozta adatvesztés, digitális zsarolás, vagy a vírusok továbbterjesztése.

Kérjük a kormánythiszen már a kormany.hu oldalon is közölték, hogy a magyar blackPanther OS részt vett a Digitális Jólét Programban, a helyettes államtitkár úr írásos jelzése alapján a blackPanther OS-re szükség van a lakossági szoftvercsomagban is -, hogy általános tájékoztatás mellett jelezzék az emberek számára ezt az ingyenes és biztonságos megoldás azonnali elérhetőségét, és azt a tényt, hogy a Microsoft Windows-ra nincs szükségük, ha az ilyen támadásokat meg akarják előzni, mert meg lehet. (Természetesen vannak területek ahova beágyazta magát a Microsoft, de csak a rendszerek, és emberek töredéke lenne kitéve minden nap az ilyen jellegű veszélyeknek!)

Felhívásunkkal és további ingyenes elérhetőséggel szeretnénk támogatni és segíteni a kárenyhítést, a magyarok internetes és digitális biztonságát.

Nem tudunk szó nélkül elmenni az mellett, hogy az elmúlt 15 évben megszámlálhatatlan alkalommal írásban megkerestük a kormány illetékeseit – ahol állítólag komoly “szakemberek” vannak (hogy, hogy senki nem készül fel ilyenekre?) – és megvilágítottuk az ilyen jellegű veszélyek valódiságát és komolyságát, mégis süket fülekre és értetlenségre, teljes érdektelenséggel találkoztunk csak. 15 évről beszélünk!

Ez az érdektelenség és az ilyen jellegű információk tudatos visszatartása már túl megy a felelőtlenségen, ez már szándékos bűncselekmény a magyarok és azok ellen, akiket megkárosítottak a zsarolóvírusok is. Sőt, luxus azoknak az informatikai szakembereknek, fejlesztőknek a szakmailag megalapozott állásfoglalását nem figyelembe venni, akik az ilyen jellegű problémára megoldást kínálnak.

Amennyibe pedig a kormány és a kormányzati cégek, kormányhivatalok úgy érzik, kellően védettek és felkészültek – valójában  nem azok! – egy ilyen súlyú támadással szemben, jusson eszükbe, mi ér nekik többet? Megfelelni a Microsoft nyomásának, vagy megvédeni az adatokat?! A vádaskodás nem tisztünk ilyen helyzetben, de megoldást kínálunk továbbra is.

Önök évente Milliárdokat költenek el Microsoft licencekre és nincsenek biztonságban! Mi nem költünk el egy fillért sem és karosszékből nézzük az Önök szenvedését! Többet nem tudunk tenni…

Most a nyilvánosság előtt a Telenor és a T-mobile-t is érintő támadást követően nyilvánosan jósolunk meg egy globális, sokkal nagyobb támadás sorozatot, ami majd érinteni fog sokkal nagyobb és komolyabb rendszereket is. Ehhez pedig nem kell mást tenniük az elkövetőknek, csak egy úgynevezett “szunnyadó vírust” kell szabadon engedniük, vagy már meg is tették.


Besorolva mint , , , , , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match