Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Viber asztali változat híváshoz és üzenetküldéshez

blackPanther Projekt Viber asztali változat híváshoz és üzenetküldéshez

Viber asztali változat híváshoz és üzenetküldéshez

Szerző: Adminisztrátor

A Viber a Skype-hoz hasonló szolgáltatásokat nyújtó Voice Over IP telefon és azonnali üzenetküldő kliens számítógépekre. Bár a hívások minősége még mindig hagy kívánnivalót maga után, annak köszönheti a népszerűségét mobiltelefonokon, hogy beépül a telefon menürendszerébe, így hagyományos telefonhívások helyett is könnyedén használható.

Ezt a programot az egyedi funkciókkal kizárólag a blackPanther OS felhasználók számára érhető el, más rendszerek számára nem tesszük elérhetővé!

Programnév: Viber

A Viber Desktop egy PC-s verzió, de SMS-t és videó hívást is indíthatunk rajta. A számítógépes verzióban telefonszámunk alapján a teljes kontakt listánk ugyanúgy elérhető mint a telefonunkban. A használatához meglévő regisztráció szükséges, első induláskor a mobiltelefonnal beolvasott QR-kód hitelesít bennünket és összeszinkronizálja a már meglévő beszélgetéseket a PC-vel.

blackPanther OS sajátosságok

  • 1klikk telepítés : √
  • 1klikk eltávolítás: √
  • Indítás tálca módban: √
  • Rendszerintegráció: √

A Viber -t pár éve felvásárolta a kémkedéséről és adathalászatáról is ismert Facebook! Ennek a tudatában használjuk annak ellenére, hogy titkosított kapcsolatot kínál. Ne felejtsük el, hogy minden “biztonsági zárhoz” létezik egy mesterkulcs.

A képen a sötét témával látható az alkalmazás, ezt témát a beállításokban tudjuk kiválasztani, és összesen három alaptéma érhető el.  A működéssel kapcsolatos észrevételeket a gyártó oldalán tudjátok jelezni, nekünk ne küldjetek semmilyen hibajelentést ezzel kapcsolatban.

A közvetlen letöltéshez be kell jelentkezned!
 

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match