Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Skype internet-telefon és csevegés

blackPanther Projekt Skype internet-telefon és csevegés

Skype internet-telefon és csevegés

Szerző: Adminisztrátor

Már a Microsoft tulajdonában levő, P2P technológiát használó kommunikációs szoftver. Alkalmas egyéni és konferencia hívások lebonyolítására videó-, telefon-, valamint szöveges üzenetek küldésére. Számtalan kényelmi szolgáltatás és különleges eszköz segíti a felhasználót a szoftver kezelésében, illetve a lehetőségek kibővítésében: ezeket az Eszköz Menüben érhetjük el.  Bár a használata ingyenes, azonban a Skype ingyenes funkciói mellett számos fizetős szolgáltatást is kínál.

Programnév: Skype

Nagyszerű előnye, hogy mára bármilyen platformon, akár telefonon is használhatjuk.

Android változat letöltése

  •  Videohívások – hogy ne csak fültanúja legyen a fontos eseményeknek. HD minőségű videohívást indíthat egy, vagy akár 24 ismerősével és családtagjával. Az eljegyzésük bejelentésekor láthatja a mosolyt és a könnyeket az arcokon, és élőben fogadhatja a gratulációkat.
  • Csevegés – azonnal kapcsolatba léphet másokkal. Üzenetet küldhet a barátainak és az ismerőseinek, felkeltheti az érintettek figyelmét az @említésekkel, vagy csoportos csevegést indíthat, hogy megtervezhessék a családi összejövetelt.
  • SMS Connect – a telefonjára érkezett SMS-eket a Skype-ban, illetve a PC-jén vagy a Mac gépén is elolvashatja és megválaszolhatja.
  • Megosztás – Képeket és videókat küldhet a családtagoknak és az ismerősöknek. A megosztott képeket és videókat mentheti az eszközére. A képernyőmegosztással pedig gördülékenyebbé teheti az utazások megszervezését, illetve megoszthatja tervötleteit a munkatársaival.
  • Hanghívások – Éppen elaludta a haját? A Skype-on bárkit elérhet hanghívásokkal. Ráadásul igazán kedvező díjszabás mellett hívhat vezetékes és mobilszámokat.
  • Bontakoztassa ki kreativitását! – Hangulatjelekkel színesítheti a beszélgetéseit. Csak kattintson a „+” gombra a csevegésben, hogy Giphyt vagy internetes képet küldhessen, illetve többek között szavakkal és vonalakkal láthassa el a képeket.

Figyelem! Ez a változat csak a 18.x vagy újabb blackPanther OS kiadásokon működik. Amennyiben a 32 bites 16.2 vagy korábbi kiadásokra keresel Skype-t, kattints ide

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match