Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Stratégiai játék – Harc Wesnothért

blackPanther Projekt Stratégiai játék – Harc Wesnothért

Stratégiai játék – Harc Wesnothért

Szerző: Adminisztrátor

“A Harc Wesnothért egy körökre osztott stratégiai játék fantasy témával. A játékban több mint 200 egység szerepel mind különböző támadásokkal, tulajdonságokkal. Az egységek jellemvonásai csak még jobban színesítik ezt a varázslatos világot. Hadvezérként csatába vezetheted az embereket, oltalmazhatod a tündéket, igaz törpök oldalán küzdhetsz, ork hordák élére állhatsz vagy az élőholtak segítségével sötétségbe boríthatod a birodalmat. A különböző szövetségek révén megmentheted a birodalmat minden rossztól, de akár a törvénytelenek útjára is léphetsz, ha szíved hozzájuk húz.” (honlapról idézve)

Programnév: Wesnoth

A 2000-es évek elején ennek a játéknak Magyarországon a blackPanther projekt adott helyet és támogatást, hogy a magyar közösség felépülhessen.

A Harc Wesnothért elérhető Windows, GNU/Linux, Mac OS X, Solaris, OS/2 operációs rendszerekre. Több, mint 30 nyelvre folyik a játék fordítása, szorgalmas fordítóinknak köszönhetően a játék szinte egésze magyar nyelven érhető el.

Wesnoth hivatalos honlapja

A játék

A letöltéshez és a telepítéshez be kell jelentkezned

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match