Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

IWB v8 táblaszoftver és meghajtó

blackPanther Projekt IWB v8 táblaszoftver és meghajtó

IWB v8 táblaszoftver és meghajtó

Szerző: Adminisztrátor

Ez a programcsomag a Hanshin Group által gyártott interaktív táblához való. Ez a saját, kattintásra, akadálymentesemen telepíthető táblaszoftver és meghajtóprogram változatunk. Sajnálatos módon a Magyarországon már a termék kifuttatása után került a magyar iskolákba LSK ClassBoard néven.  Unortodox, kényszerített módon (gányolással), csak parancssorból telepíthető – egyébkén használhatatlan – és nem utolsó sorban a teljes rendszer működését veszélyeztető szoftvert biztosítottak hozzá. A forgalmazó azzal indokolta ezt az igénytelen trehányságot, hogy : “Linuxra nem éri meg fejleszteni” (gyanítom a pénz azért kellett a tábláért…).

Már csak az a kérdés merül fel, hogy vajon miért teszik?! Mert így tényleg nem érheti meg! Hiszen nem csak primitív, ócska, hanem  használhatatlan is, és ezt kapja a magyar iskola…

Programnév: LskClassBoardStudio

Az eredeti csomagot készítő személy, valami elavult dokumentáció első sorait olvashatta el, és egyébként semmilyen fogalma nem volt arról, hogy kell egy RPM csomagnak “kinéznie”, főként, hogy majd annak, hogyan kell működni. Hát csoda, ha ilyen munkával “nem éri meg”?

A tudatlanság, trehányság, és a hozzáértés hiánya, törvénysértő módon akarja az iskolákat Microsoft Windows használatára kényszeríteni!

A program GPL licenc alapján lett terjesztve, de hiába kértük a forgalmazót, a program forráskódját sem kaptuk meg, hogy ingyen, forrásszinten orvosolhassuk a triviális problémákat. Ezért a meglévő csomag alapján sikerült csak kijavítanunk a hibákat, hogy a program a blackPanther-policy-nek meg felelően, egyetlen kattintással telepíthető legyen!  Egyúttal eltávolítottuk belőle a rendszerre veszélyes, (deprecated és) inkompatibilis, felesleges összetevőket, így a telepítés a rendszerben semmilyen működési problémát nem okozhat a telepített rendszerben.

Telepítés és használat

Az általunk kb. 1 óra munkával kijavított szoftvercsomag “szabványos” telepítése, és a tábla használata az alábbi videóban tekinthető meg

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match