Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Támogatott hardver adatbázis

blackPanther Projekt Hardverek Támogatott hardver adatbázis
Támogatott hardver adatbázis

Támogatott hardver adatbázis

Szerző: Adminisztrátor

Itt vagy most:

Számos próbálkozás volt az elmúlt években, hogy egy jól kezelhető és átlátható hardver adatbázist készítsenek a Linux rendszerek felhasználói és fejlesztői számára. A blackPanther OS is csatlakozott számos ilyen kezdeményezéséhez, hiszen az egyik legfontosabb alapeleme a rendszernek, hogy a felhasználók által használt, vásárolt hardverek jól támogatottak legyenek.

Sajnos ezek a kezdeményezések sorra leálltak..

2020-ban kaptunk egy új megkeresést egy nyílt forráskódú projekttől (Linux-Hardware), aminek a célja egy globális adatbázis létrehozása.  Így a rendszer részévé tettük a hw-probe nyílt forráskódú csomagot. Ezáltal bárki azonnal futtatni tudja a saját számítógépén, ezzel is hozzájárulva a rendszermag (kernel), és az operációs rendszerek fejlesztéshez, és az alternatív rendszerek jövőjéhez.

Biztonságos?!

A blackPanther OS -ben garantáltan! A feltöltés előtti adatokat itt tudod megnézni: /root/HW_PROBE a feltöltötteket pedig itt: ~/hw-probe.txt A blackPanther OS nem engedi feltölteni a HW azonosítókat és más speciális adatot sem, ezektől eltérő a blackPanther OS-ben találhat hw-probe programcsomag. Semmilyen személyes adatot nem ad át, beleértve nevet, felhasználónevet, jelszavakat, címet, email címeket, stb!

Építsd te is az adatbázist!

2020-tól a blackPanther OS alaprendszer része a hw-probe csomag! A hw információkat (nem személyes adatokat) a linux-hardvare.org oldalra tölti fel, amely számodra is nyilvánosan elérhető, és bármikor megtekinthető. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a gépedről hardvereiről adatbázis információ készüljön, egyszerűen NE telepítsd fel a blackPanther OS-t, mert így mi sem szeretnénk téged támogatni egy olyan rendszerrel amit te sem támogatsz.

A feltöltött információk másolata a saját mappádban, hw-probe.txt néven találod.

Köszönjük, hogy hozzájárultál a fejlesztéshez.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match