Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Nmap portszkenner

Nmap portszkenner

Nmap portszkenner

Szerző: Adminisztrátor

Nmap portszkenner

Itt vagy most:

Az Nmap a világ vezető port szkennere hosszú ideje. Az Nmap mint egy biztonsági eszköz segít kideríteni azt, hogy a tűzfal és a biztonsági konfiguráció valóban jól működik-e? Ez az útmutató megmutatja, hogyan használhatjuk az Nmap-ot a portok szkenneléséhez.

Alapfogalmak

Az IP-címhez rendelt portok, számozott (al)címek a hálózati forgalom számára. A különféle szolgáltatások alapértelmezés szerint, különböző portokat használnak. Ezt úgy képzeld el, mintha egy épületen számos ajtó lenne megszámozva, amin keresztül be lehet jutni az épületbe. Például a normál webes forgalom a 80-as portot használja, míg a POP3-e-mail a 110-es portot használja. Mivel a számítógépen lévő portok biztonsági kockázatot hordoznak, kritikusan fontos tudni, hogy mely portok vannak nyitva és amelyek blokkolva vannak.

A teljes tartalom eléréséhez be kell jelentkezned!

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Ez a projekt magántulajdon. A tulajdonos minden jogot fenntart. Nem része egyetlen szervezetnek, vállalatnak sem.


22.1 alternatív operációs rendszer Biztonság biztonság blackPanther blackPanther-projekt blackPanther OS blackPanther OS v18.1 Cikkek digitalis kompetencia digitális jólét diszkrimináció Egyéb Fekete tükör GVH hacker informatikai képzés informatika oktatás ingyenes változat IT biztonság IT piac kormány mutyi korrupció kémkedés közlemények közoktatás Linux Magyar Kormány magyar oktatás Microsoft Microsoft függőség nemzetbiztonság nyílt levél oktatás Oktatás Sajtóhír Technológia telekom v18.1 v18.1 Renegade v18.1 Renegade Pro vállalkozzdigitálisan Windows Windows helyett Általános

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match