Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Regisztráció

Regisztráció

Szerző: Adminisztrátor

 Háttérinformációk:

  • Ez a weboldal a magyar blackPanther OS alternatív operációs rendszer (mint gyártó) hivatalos weboldala, és nem egy külföldi gyártó (pl.: a Canonical>Ubuntu) magyar közösségi képviseletének weboldala, mint például az ubuntu.hu, és nem is egy multivállalat képviselete  (mint p.: a Microsoft Corproration magyar leányvállalatnak az oldala, a microsoft.hu.).
  • Ez nem egy közösségi oldal, korábban sem volt az.  A közösségi oldal felkereséséhez kattints ide.
  • Már csak a blackPanther OS v16.2/SE/18.x/Pro/Szerver változatokhoz igényelhetsz támogatást.

Ha eltévedtél, és te valójában egy:

Ezen az oldalon az alábbi módok egyikével lehet saját fiókod. A fiókkal elérheted a zárt tartalmakat is blackPanther OS felhasználóként:

1.) Tiszteletbeli tagsággal

Akkor jöhet létre ha támogatásoddal, tetteiddel kiérdemelted a tagságot. Mik azok a “tettek” amellyel kiérdemelheted a fiókod, vagy akár saját blackpanther.hu-s mail címet?  Más blackPanther OS felhasználó rendszeres támogatása, a blackPanther OS képviselete, anyagi vagy eszköztámogatás, egyéb támogatás, blackPanther OS-el kapcsolatos weboldal, videócsatorna fenntartása, stb. Tehát amikor valami igazán hasznos dolgot csinálsz kitartóan.

2.) Oktatási intézmény képviselőjeként vagy informatika tanárként

Amennyiben az informatika képzésekhez blackPanther OS-t is használtok, minden más egyéb rendszerrel  párhuzamosan. Talán te magad is ki akarsz szabadulni a Microsoft termékfüggőségből, ami rányomja a bélyeget a magyar IT oktatásra, mert úgy gondolod, hogy nem egy amerikai vállalat termékét kellene oktatni, hanem átfogó informatikai tudást kellene megalapozni,  és hogy felnőttként ne váljanak “mindenre kattintós zombivá”.

3.) Valamelyik Professional vásárlásával

Mennyibe kerül?

Az OEM otthoni változat tervezett ára: 9900Ft (egyszeri díj)

Az üzleti változat 25.000Ft/év, és a szerver vállalati licenc ára: 220.000Ft/év.
(további részletek hamarosan)

Amennyiben úgy döntöttél, hogy nem akarsz fizetni a Pro változatért, és tenni sem akarsz azért, hogy legyen saját fiókod, akkor is az alapváltozatot ingyenesen letöltheted, használhatod! A segítségért pedig keresd fel a többi felhasználót a Facebook-on a felhasználói csoportban.

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match