Üzleti Skype: blackpanther.hu Üzleti: info@blackpanther.hu

blackPanther OS disztribútor Észtországban

blackPanther Magyarország Cikkek, Egyéb, közlemények, Sajtóhír blackPanther OS disztribútor Észtországban

Cikkek Egyéb közlemények Sajtóhír

blackPanther OS disztribútor Észtországban

Szerző: Adminisztrátor

Bár a 2021-es évet egy megdöbbentő hírrel kellett kezdenünk azok számára, akik még hittek a magyar mesékben, mikor a korábbi minisztériumi hírekkel ellentétben, mégsem a teljesen ingyen felkínált rendszerünk – a majd 20 éves blackPanther OS lett a lakossági szoftvercsomag része. Helyettünk a Digitális Jólét program (DJP) bejelenette, a 2MDFt-ért szakértett, majd általuk egyszerűen lemásolt, írországi összeollózott másolat-rendszer Snapshot (kiadásra nem jelölt) kiadását, “Nemzeti szoftvercsomag” néven ( egyéb részletek a bejelentés végén ).

A blackPanther OS fejlesztésének egyik fő célja az volt, hogy egy hazai alternatíva legyen a magyarok számára. Sajnos 20 év küzdelme után el kellett engednünk ezt az ideológiát, mert az ország, és az ezen a területen tevékenykedő emberek nem tisztelik mások munkáját, a magyarságot, képesek eladni a becsületüket, a hazájukat, feladni az értékeiket és kihasználni bármit, amiből a tisztességtelen profit származhat.

Ezért új irányba tekintünk, olyan országba ahol van létjogosultsága a 20 éves múltnak, különleges egyedi megoldásainknak, és nem ellopni, vagy ellehetetlenitni akarják, hanem élni az adott lehetőséggel.

Az Észt E-állampolgárok hivatalos magyarországi képviselőjének kezdeményezésére, a Draken OÜ megkezdi Észtországban a magyar blackPanther OS terjesztését, és kereskedelmi forgalmazását.

Munka közben a blackPanther OS-re fejlesztett szoftver

Bár a világ számos pontján vannak blackPanther OS felhasználók, mindeképp kivételes esetről van szó. Magyar alternatív rendszerek esetében soha nem történt még hasonló sem, hogy külföldön kereskedelmi forgalomba kerüljön egy magyar alternatív operációs rendszer, főleg ami egy Linux alapú disztribúció.

A Draken OÜ csapata, és az általuk vezetett Magyarországon bejegyzett cégek, már a korábbi években is sikerrel hozták forgalomba fejlesztéseiket idehaza  – és számos más országban is –, amelyekhez az operációs rendszert a blackPanther Projekt szállította, és nem valami külföldi multi vállalat, vagy divatrendszer.

Referenciaként: 2016-ban általuk átadott Call Center gépei blackPanther OS-el üzemelnek a mai napig, és soha semmilyen javításra, telepítésre sem szorultak azóta (képen jobbra) a videón pedig a gépek még kiszállítás előtt.

Draken OÜ – Az észtországi forgalmazó honlapja: https://draken.ee

Észtország lett Európa digitális nagyhatalma!

Vajon miért is?! Biztos ott nem lopnak el mindent, és nem gyalázzák a “nemzeti” szó fogalmát sem, fejlesztettek helyette….

https://novekedes.hu/hirek/lemaradasban-a-magyar-cegek-digitalizacioja-esztorszag-jo-pelda-lehetne

A “Nemzeti szoftver” egy gondolatban.

Mi a következménye ennek a nyomdafestéket nem tűrő aljasságnak, amit a DJP közreműködésével, és 2 millárd forint szétosztogatásával tettek? Ezzel a “rendszerrel” amit “nemzeti” néven közzétettek, a Microsoft-ot még jobban beágyazták az oktatásba, a vállalkozásokba és az emberek mindenapjaiba, mert használhatatlan. Nem megyek bele további a részletekbe, de szükség és igény szerint szívesen írnék egy tényfeltáró cikket arról, hogy mi van a telepítőbe! Minek? Kinek ebben a korrupt, és velejéig romlott világban? Hogy a feltárt hibákért majd valaki megint felvegyen X milliárdot, mert valami lászatmunkával összeollózzák amit eddig se tudtak megcsinálni?

Jó az! Ez kellett a magyarnak, hát most egye meg, finom.

Besorolva mint , , , , ,

Hozzászólások lezárva

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match