Üzleti Skype: blackpanther.hu Üzleti: info@blackpanther.hu

Tájékoztatás – a politikának nincs helye a szabad világban!

blackPanther Magyarország Egyéb, Fekete tükör, közlemények, Sajtóhír Tájékoztatás – a politikának nincs helye a szabad világban!

Egyéb Fekete tükör közlemények Sajtóhír

Tájékoztatás – a politikának nincs helye a szabad világban!

Szerző: Adminisztrátor

Már 18 év telt el, hogy ez a magyar kezdeményezés elindult és mióta fenn áll. Kormányok, minisztériumok, döntéshozók, szakértők, egyesületek, alapítványok váltották egymást úgy, hogy átgázoltak mindenen, ledaráltak mindent ami útjukba került. Mi soha nem tartoztunk se ide, se oda, és a jövőben sem fogunk, mert a tükör nálunk mindig tiszta és nem homályosítja el a valóságot mikor belenézünk. Ennek ellenére minél nagyobbra hízott ez a projekt, annál jobban belekeveredtünk a politikába, ami aztán főleg nem foglalhat helyet egy szabad világban! Éppen ezért az a döntés született, hogy:

ez így nem mehet tovább!

A napokban megjelent cikksorozatunk és az az körül kialakult őrület morzsái is bődületes forgalmat generál most is, még a törlés után is. Olyan látogatók érkeztek akiket kizárólag a “botrány” vonzott egyedül, és egyáltalán nem érdekelte annak háttere, vagy akár a blackPanther OS. Az V-VIII részesre tervezett cikksorozat III. részének elérhetősége után a “kéretlen” forgalom folyamatosan nőtt, ezért pár óra után a tartalmat lekapcsoltuk, és megsemmisítettük a környezetünkben.

Bár az érintettek vizionálták, hogy a kilátásba helyezett fejjelentések, bírósági perek, meg hasonló agymenések miatt távolítottuk el a cikket, ez nem igaz! A tartalmat jogi oldalról többször megvizsgáltuk és átnézettük, abban kizárólag a bizonyítható valóságot jelenítettük meg (és közel sem mindent), jelenleg is elérhető nyilvános forrásokat jelöltünk meg és használtunk fel! Tehát ha bármilyen “valótlanságot vélek” felfedezni,  akkor az eredeti forrás közölt le valótlanságot, tehát saját maguk az abban megjelölt érintettek tettek ilyet közzé, amikor valótlan információkat nyílt tartalommal megosztottak.

Az egyéni véleménynyilvánítás jogát bárki fenntarthatja ha a közérdek, közfeladatot ellátó szervezet, személy, közszereplő, vagy nagy közösséget érintő közérdekű információ azt megkívánja…

Célunk kimondotta nem a botránykeltés, hanem a véleménynyilvánítás volt, hogy megmutassuk a mi szemszögünkből az összefüggő részleteket.

A “nemzeti rendszer” közzététele nem a mi tragédiánk, hanem a Magyar Nemzeté!

Vajon mi lehet a blackPanther OS életében olyan dolog ami arra késztet bennünket, hogy tartalmat semmisítsünk meg?! Már korábban is írtuk, hogy ráz a hideg bennünk amikor a fejlesztésbe bele kell keverni a politikát, a hatalom tevékenységeit, korrupciót és hasonló dolgokat. De az “i”-re a pontot az rakta fel, hogy

a III. rész megjelenése után pár órával a “HUP levelezéséből” kiszivárogtatott belső beszélgetéseket tartalmazó leveleket továbbítottak nekünk

a publikus email címünkre. Ami már önmagában érdekes volt, de inkább tűntek csali levélnek pl.: egy lokáció meghatározáshoz, mint valós tartalomnak. Ezért el is küldtük pár embernek, hogy legyén elég IP címük, ha ez volt a cél. Ellenben ez az idézett beszélgetés utalt olyan erőszakos cselekményre, fenyegetésre – ami már korábban is felmerült -, és amit végül mi is kaptunk. Persze az ember az elején nem veszi komolyan az ilyen leveleket, mindaddig amíg annak tartalma nem utal konkrét tényekre, mégpedig ismeretlen tettes(ek):

Kilátásba helyezték az elhalálozásomat, és annak helyét is!

Azt gondolom, hogy már az alpári megnyilvánulások, hazudozás, csúsztatások is azokat minősíti akik abban részt vesznek. De valaki(ke)t halállal fenyegetni már szintlépés, amiben intelligens ember nem vesz részt. Tudomásomra jutott, hogy más is kapott hasonló fenyegető levelet, és ez már olyan szintet ütött meg, amibe a blackPanther OS-nek mint szabad szoftveres projektnek semmiképp nincs helye, az már a hatóság dolga. Ez csak egy magyar fejlesztés, játék a kódokkal, és nem maffiafelszámoló partizánakció! Mert halállal csak a maffia fenyeget embereket!

Szélsőséges nacionalizmus,

ami részévé vált a “szabad világnak” nem az asztalunk, nem tudunk azokkal sem egy asztalhoz ülni akik ilyen kijelentéseket tesznek, és azokkal sem akik ennek teret adnak. Egy magyar nem attól magyar, hogy hol a lakhelye és hova sodorta az élet, hanem attól, mennyire hű a származásához, de elsősorban attól, hogy minek vallja magát. Felháborító, hogy ennek teret ad bárki, bármilyen oldal. Ez a projekt akkor is magyar lesz amikor az első ember a Marsra viszi magával, hogy feltelepítse majd!

Mi sem hunyunk szemet

Bár megsemmisítettük a tartalmat, az összes adatbázist visszaállítottuk egy korábbi dátumra, de a tartalmak nem vesztek el! Jelenleg is folynak az egyeztetések, mert minden felhalmozott információt egy szabad sajtó veszi át, és némi módosítás után újra elérhető lesz. A módosításra azért van szükség, mert a megjelenést követően a tartalmat érintő megkeresés és egyeztetések után, változások álltak be, így a tartalom már nem fedné a valóságot, a pontosság és a bizonyítható valóságtartalom pedig mindennél fontosabb ilyen esetben.

Csúsztatások

Bár mi a tartalmat pár óra után eltávolítottuk a weboldalról, az érintettek már napok óta nyilvános oldalakon, linkeken terjesztik (köszönjük!) jó pár elferdített, kicsavart és körbemagyarázott valótlansággal. Mivel eddig is ez történt, részünkről teljesen érdektelen minden mellémagyarázás, mert a cikkek azoknak az embereknek szóltak, akik így már képesek belátni a színfalak mögé, és nem érdekli őket a színjáték ami most is folyik. Ennek ellenére az a javaslatunk, hogy a szabad sajtóhoz a felmerülő kérdéseket  küldje majd el mindenki, akiben kétségek merültek fel. Ezekre válaszolni nem lesz probléma, mivel az elmúlt több mint egy évtizedben nem csak testközelből éltük meg a történéseket, hanem egy óriási archívumot is építettünk tele bizonyítékokkal

Tomcat-Száz effektus

Amikor jogi területen tevékenykedsz sok dolgot látsz amire azt mondja az átlag nemes egyszerűséggel, hogy “ilyen nem létezik” polgári ügyekben. Pedig de. Talán elég ismert még a korábbi a “Tolvajkergetők” eset, hogy az átlag embernek is felnyissa a szemét, hogy mi az amit szabadon megtehetsz Magyarországon, és mi az amit nem. Eljutottunk oda, hogy nem számít ha igazad van, igazságod nem lehet földönfutó polgárként, miközben pedofil bűnözőket pénzbírsággal sújtanak, vagy lebukott vezetőket minisztériumok alkalmaznak. Épp ilyen esetekből tanulva azt javasoljuk mindenkinek, hogy Magyarországon semmilyen adatot ne tároljon, és vegyék komolyan végre az adatbiztonságot, mert a blackPanther OS-ben számos eszköz és lehetőség van arra, hogy az adataidat megvédd.

Korlátozások

Bár szabad világról beszélünk, egyes helyzetek, ellentáborok, rivalizálók miatt, akik az oldalainkat rendszeresen mustrálják,  kormányzati emberekről szervezetekről külön már nem is beszélek, kénytelenek vagyunk folyamatosan szigorítani a tartalomeléréseket. Mint ahogy láthattuk az elmúlt közel 20 évben, hogy miközben a blackPanther-projektben született ötletek, törekvések sokszor évekkel megelőztek mindenki mást, máshol azokat aktuális újításként, marketing fogásként, vagy akár szakértői háttérként használják fel. Mi nem leszünk partnerek sem a korrupcióban, sem ahhoz nem járulunk hozzá.

És nem utolsó sorban a “nemzeti” rendszer azért nemzeti mert az a magyaroknak készült, miért kellene hozzá a blackPanther bármilyen tartalma?! A Windows-hoz miért kellene bármilyen tartalom, mikor a Windows semmi mással nem kompatibilis saját magán kívül? És persze, hogy “nemzeti/külföldi” rendszert bármilyen blackPanther közreműködéssel lehessen használni, nem támogatjuk. “Köznyelven, nem hagyjuk, hogy kilopják a szemünket, és mások belőlünk “gazdagodjanak” közvetve, vagy közvetlenül…”

A jövőben a blackPanther projekt csak és kizárólag szakmai, felhasználói, és fejlesztői tartalommal foglalkozik! Amennyiben ilyen jellegű partnert, partneri együttműködést keresel, elérhetőek vagyunk a fenti email címen.

Köszönjük a figyelmet!

Besorolva mint , , ,

Hozzászólások lezárva

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match