Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Videofelvétel vagy élő közvetítés

blackPanther Projekt Videofelvétel vagy élő közvetítés

Videofelvétel vagy élő közvetítés

Szerző: Adminisztrátor

Ez a grafikus alkalmazás kifejezetten adások közvetítésére tervezett broadcast program. Leginkább olyanok vehetik hasznát, akik videofolyamot, játékot szeretnének közvetíteni interneten keresztül, és mindezt csúcs minőségben kívánják tenni! Akár a képernyő tartalmát, akár a kiválasztott hangcsatornákkal (játék hang, mikrofon, egyéb) exportálja a kívánt formába, vagy élőben közvetíti a netre.

Prorgramnév: OBS Stúdió

A programjellemzők:

  • A OBS Studio online közvetítés közben könnyedén kezel különböző hangforrásokat, valós idejű effekteket és szín korrekciót is.
  • Az OBS stream segítségével YouTube, Twitch és Hitbox oldalakon keresztül tudunk közvetíteni a nézőknek. Az open broadcast programban lehetőségünk van továbbá előre beállított profilokat használni és ezek között váltani.
  • Az Open Broadcaster ezeken kívül rendelkezik zajcsökkentő és zajszűrő funkciókkal, valamint a programban különböző jelentek között is egyszerűen válthatunk előre beállított effektek segítségével.
  • stb

 

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match