Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Repülésszimulátor játék

blackPanther Projekt Repülésszimulátor játék

Repülésszimulátor játék

Szerző: Adminisztrátor

Az alábbi blackPanther OS-en is játszható repülőgép, repülésszimulátor játék számos polgári- és harci repülőgép, katonai helikopter és elképesztő reptérkínálat található meg. A játék gépigénye alacsony ám mégis hihetetlen élményt nyújt: a repülés élethű környezetben, a gépek irányítása, fizikai szimuláció és látványos, mutatós, aprólékosan kidolgozott grafika. Ezen felül az program kiegészíthető a szerzők weboldaláról, több ezer extra kiegészítéssel: 20000 reptér, több száz repülőgéppel és repülési útvonallal.

Programnév: FlightGear

Ha ki szeretnéd próbálni milyen repülőt vezetni, most itt a lehetőség. Persze csak virtuálisan, de annyira élethű, hogy, teljesen átélheted a repülés szépségét. Nem hiányzik belőle a többjátékos, online üzemmód sem. Akár több órás repülést is véghezvihetünk, különböző gépekkel, napszakokban, időjárási körülmények közt. Teljes verziós, ingyenes játék.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match