Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Pasziánsz és 80 egyéb kártyajáték

blackPanther Projekt Pasziánsz és 80 egyéb kártyajáték

Pasziánsz és 80 egyéb kártyajáték

Szerző: Adminisztrátor

Ez a blackPanther OS alkalmazás a felhasználók számára több mint 80 fajta pasziánszkártya játékot kínál. Emellett ez a játék egyszerűen az egér segítségével játszható. A megjelenése a hagyományos Pasziánsz játékra hasonít, és a kezelése is megegyezik, csak ez a program 80x több játékot kínál.

Programnév: AisleRiot

Több mint 80 kártyajáték egyetlen csomagban

A következő típusú Pasziánsz kártyajátékok szerepelnek ebben az alkalmazásban: Agnes, Athena, Auld, Lang Syne, Mary néni, gerinc, Bakers Dozen, Bakers Game, Beleaguered Castle, Block 10, Bristol, Camelot, Canfield , Cover, Kegyetlen, Diamond Mine, Doublets, Eagle Wing, Easthaven, nyolc Off, Lift, mozgólépcső, első törvény, és erőd.

Emellett megemlíthetjük Fortunes, Fourteen, Freecell, Gaps, Gay Gordons, Glenwood, Golf, Cigány, Helsinki, Hopscotch, Isabel, Jamestown, Jumbo, Kansas, King Albert, Kings Audience, Klondike, Labyrinth, Carlo, Napóleon sírja, szomszédja, Odessza, Osmosis, Peek, Pileon, Plait, Póker, Quatorze, Royal East, Saratoga, Scorpion, Seahaven, Sir Tommy és Spiderette.

A fentiek mellett a program magában foglalja a Spider, Spider Three Decks, Straight Up, Streets és Alleys, Ten Across, Thieves, Thirteen, Thumb és Pouch, Treize, Triple Peaks, Union Square, Valentine, Westhaven, Whitehead, Will O A Wisp, Yield, Yukon és Zebra kártyajátékokat is.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match