Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Opera Webböngésző

blackPanther Projekt Opera Webböngésző

Opera Webböngésző

Szerző: Adminisztrátor

Bár az Opera egy nagy múltú böngésző, nem olyan népszerű, mint néhány másik társa. Sok olyan funkciója van, ami miatt kiemelkedik az átlagos böngészők sorából. A mindenki által elvárt funkciók mellett, mint a lapok és könyvjelzők, az Opera a megnyitott lapok előnézetét is mutatja – hasonlóan a Vivaldi-hoz -, ha csak fölé visszük az egeret. Beépített Facebook és WhatsUP kliens mellett, gyorshívó funkciója is van, és a felhasználók által leggyakrabban látogatott lapokról is előnézettet mutat.

Programnév: Opera

Az Opera egy igen gyors böngésző, olyan minőséggel, amelyet minden felhasználó elvár. De talán a legnagyobb erőssége az Operának abban áll, hogy  használható a különféle eszközökön, és nem csak az asztali gépeken és laptopokon. Az Operához tartozik számos különböző funkció, ami más webböngészőkben is megtalálható, mint például a lapokra osztott böngészés, egy könyvjelzősáv és egy nagyítósáv (látássérült emberek számára). Könnyedén használhatjuk okos-telefonunkon, tableten, vagy éppen okostévénken, és a set-top-box-on is. Az Opera automatikusan szinkronizálódik mindegyik készülékünkkel, lehetővé téve, hogy egyszerűen váltogassunk közöttük, funkcionális veszteség nélkül. Ezek miatt a nagyszerű funkciók miatt érdemes kipróbálni az Operát.

Figyelem!
Amennyiben frissítés után nem indulnak a videólejátszások, az alábbit kell tenned:

Jelentkezz be vagy használd a Böngésző-választót a telepítéshez

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match