Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Mate asztali környezet

blackPanther Projekt Mate asztali környezet

Mate asztali környezet

Szerző: Adminisztrátor

A Mate egy Gtk2 alapú alternatív asztali környezet, a Gnome2 alapjain, blackPanther OS-hez. A teljes kiegészítéssel több mint 400MB helyet fog foglalni a lemezen, mert több régi összetevőt is igényel. Mivel Gtk2 program nincs értelme alatta futtatni a Dolphin-t vagy Yakuake-t , mert ezek az alkalmazások a Plasma környezetet igénylik, a futtatásukhoz pedig szükséges még elindítani a Plasma egyes összetevőit mint háttérfolyamat.

Fontos!

A Plasma-tól eltérő asztali környezeteket úgy találod meg, hogy futtatod a keresést a “desktop-environment” kulcsszóra. Bármilyen eltérő munkaasztal telepítése után ki kell jelentkezni az aktuális asztalból, majd “Desktop session”-t kell váltani a bejelentkező képernyőn látható listából.

A blackPanther OS elsődleges fejlesztési iránya a KDE/Plasma/Qt vonal. Ettől bármilyen eltérő asztali környezet telepíthetősége a kíváncsiságunk kielégítését szolgálta, nem pedig azok rendszerbe integrálását. Az elérhető asztalok hibajavításával, hiánypótlásával, használatukkal kapcsolatban a felhasználókat keresd bátran, vagy rád hárul a feladat, hogy testre szabd, mi nem foglalkozunk vele a jövőben sem.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match