Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

3D-s Gokart verseny gyerekeknek

blackPanther Projekt 3D-s Gokart verseny gyerekeknek

3D-s Gokart verseny gyerekeknek

Szerző: Adminisztrátor

Ebben a blackPanther OS-en is kiválóan játszható játékban egy aranyos pingvinnel, vagy más mókás karakterrel versenyezhetünk. Az autóversenyt időre és körökre játsszuk majd. A képernyőn láthatjuk a pályatérképet, a sebességet, valamint az elért helyezésünket. Egyszerű grafika és könnyű kezelés jellemzi ezt a szórakoztató játékot.

Programnév: SuperTuxKart

A játékunk legfontosabb funkciók közé tartozik a többjátékos mód támogatása egy megosztott képernyőn keresztül, több mint 20 aréna és lejátszható pályák, valamint a többféle játékmenet támogatása, mint : Single Race, Grand Prix, Time Trial, 3-Strikes Battles , stb.

Ezenkívül a játék jellemzői szórakoztató karakterek, például a Tux, akár 4 játékos is támogat egyidejűleg ugyanazon a számítógépen. Meglátogatjuk az egyiptomi piramisokat, a sivatagot, az űrben vagy a földalatti versenyeket is rendezhetünk. Amikor versenyzel, nagyon óvatosnak kell lenned az ellenfelek által dobott dolgok miatt, mint például buborékgumik, sütemények, dugattyúk, vagy akár bowling-golyók, amelyek megsemmisítik a gokartodat és kiesel a játékból.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match