Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

3D nyomtatás és háromszöghálók kezelése

blackPanther Projekt 3D nyomtatás és háromszöghálók kezelése

3D nyomtatás és háromszöghálók kezelése

Szerző: Adminisztrátor

A 3D háromszöghálók kezelése összetett feladat. Erre nyújt megoldást ez a nyílt forráskódú és szabadon használható szoftver blackPanther OS rendszereden, hogy strukturálatlan 3D háromszöghálókat szerkeszthessük.

Programnév: MeshLab

A MeshLab teljeskörű eszközökkel rendelkezik a 3D háromszöghálók szerkesztésére, tisztázására, javítására, ellenőrzésére, rendezésére és konvertálására. Teljes 3D-s szerkesztés, mint például a háló egy részének interaktív kiválasztása és törlése, a felületek kiválasztása, a hálószemek simítása és színezése. Támogatja a népszerű formátumokat a fájlok importálásához is, így a felhasználók importálhatnak PLY, STL, OFF, OBJ, 3DS, COLLADA, PTX, V3D, PTS, APTS, XYZ, GTS, TRI, ASC, X3D, X3DV és VRML fájlokat.

A MeshLab által támogatott formátumok az exportáláshoz: PLY, STL, OFF, OBJ, 3DS, COLLADA, VRML, DXF, GTS, U3D, IDTF és X3D. Ezenkívül ez a hatékony eszköz  egyszerűvé teszi a duplikált, nem rendezett csúcsok, a null arcok és a kis, elszigetelt összetevők eltávolítását a pontos kiválasztással és egyetlen kattintással.

A legmodernebb és egyedülálló újrahasznosító szűrők megkönnyítik a kiváló minőségű szegély összeomlás egyszerűsítését. A MeshLab egy másik dicső tulajdonsága az Alignment ICP alapú térkép-igazítási eszköz. Az Igazítási ICP alapú tartománytérkép-igazítási eszköz segítségével nagyon egyszerű a hálót ugyanabba a referenciatérbe helyezni. Ezenkívül számos vonzó tulajdonsággal rendelkeznek, mint a 3D-s szkennelési eszközök, a különböző színesítések és az ellenőrző szűrők, amelyekkel a munka tisztább és tisztább.

Jellemzők

  • Legújabb hálótisztító szűrők
  • Újszálas szűrők
  • Vonzó és felhasználóbarát felület
  • Könnyen használható és telepíthető
  • Különböző színező és ellenőrző szűrők
  • Interaktív hálószövés

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match