Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Újra elsők lettünk és mi kaptuk a legnagyobb támogatást!

blackPanther Projekt Egyéb, közlemények, Sajtóhír Újra elsők lettünk és mi kaptuk a legnagyobb támogatást!

Egyéb közlemények Sajtóhír

Újra elsők lettünk és mi kaptuk a legnagyobb támogatást!

Szerző: Adminisztrátor

Bár kissé megkésve, de nyilvánosak lettek az eredmények a második negyedévre is, amelyet komoly 87%-os fölénnyel zártunk. Elsők lettünk és ennek megfelelően a blackPanther OS projektünk kapta a legnagyobb támogatást ismét. A drasztikus különbség abból adódik azon túl, hogy minden felhasználónk elvégzi a szkennelést kivétel nélkül, hogy a tőlünk nagy számban kikerülő gépek mind-mind szkennelve vannak, ideértve az iskolák és azok a cégek akik blackPanther OS-t használnak.  

Miénk az első hely újra.

Bennünket is meglepett, hogy drasztikus, mondhatni exponenciális növekedést tapasztaltunk a letöltések és a felhasználók számában – szomorú, de sokaknak ez fájó pont -, mivel ezért valójában mi semmi mást nem teszünk mint, hogy díjtalanul elérhetővé tettük a rendszerünket. Temérdek pozitív visszajelzést, biztatást kapunk idegen emberektől, vannak akik évek óta a felhasználóink, így most ezek közül a legkedvesebbet megosztjuk veletek is, az illető a nevének részleges kitakarásával.

Legkedvesebb visszajelzések egyike!

Ő egyedül biztos nem fáj az Microsoft-nak , de a több ezer felhasználónk már biztosan okoz némi kellemetlen szájízt – sok más helyen is -, hiszen minden egyes PC esetében 300.000-500.000 Ft-ot simán meg lehet takarítani a Microsoft termékek leváltásával, legálisan.

Amit mi ígérhetünk, hogy a világ minden pontján ismerni és tudni fogják a jövőben is, hogy nem egy felejthető ország szülöttei vagyunk, ahol csak tehetjük ott leszünk az élvonalban és  “öregbítjük az országunk nevét és visszük a hírét.. ” – ahogy egy felhasználónk írta nekünk.

2017 népszerűsége is a miénk.

Aki akar velünk örül ennek az újabb magyar sikernek, aki meg nem akar az nem örül, de akkor is ez van, nekünk így is jó.  😉 És ez még csak a kezdet!

A végére fontos még megemlítenünk azokat a felhasználókat akik külön regisztráltak és a saját karma pontjaikat felajánlották a blackPanther OS támogatására, ők név szerint: Adrian, SzPeti, Ktzoli01, Smoky és Miki.

A legmagasabb pontot Miki és Adrian érte el. Őket külön díjazzuk mi is. Köszönjük!

Besorolva mint , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match