Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Mire tudom használni?

blackPanther Projekt blackPanther OS Mire tudom használni?
Mire tudom használni?

Mire tudom használni?

Szerző: Adminisztrátor

Mire tudom használni?

Itt vagy most:

Kikapcsolódás, szórakozás

A rendszerben számos kategorizált játékot és a kikapcsolódást segítő alkalmazást találhatunk. Terveink között szerepel, hogy a készségfejlesztő alkalmazásokból egy összeállítást készítsünk (korábban Genius-PC).

Videó és zenehallgatás

A professzionális módon összeállított alapszoftvereknek köszönhetően a zenehallgatás nagyon egyszerű, akár bluetooth eszközökön is.  A lejátszótat akár mobil eszközről is vezérelhetjük. Az új DNLA technológia sem okoz problémát a fejlett programoknak.

Internet és hálózat

Bármikor szabadon szörfözhetünk a világhálón vagy fogadhatunk leveleket és nem kell a Windows-os vírusfertőzéstől tartanunk. Bármikor megoszthatjuk mappáinkat a hálózaton, de az FTP, SFTP, HTTP, HTTPS, SSH protokollok sem jelentenek problémát a rendszernek. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb böngészőt vagy levelezőt – a legjobbakat integráltuk a rendszerbe -, de Önnek lehetősége van ezeket bármikor lecserélni.

 Grafikai vagy fotós feladatok

A digitális kép vagy fotókezelés és szerkesztés

A Digikam vagy Showfoto olyan professzionális alkalmazások, melyek a digitális kép és album kezelést azonnal számítógépére varázsolja. Albumokba rendezheti legjobb képeit vagy akár weblapot, belőlük galériát is készíthet egyetlen kattintással.

 

Irodai feladatok, dokumentumkezelés

Itt vége a több tízezer forintos szoftvervásárlásnak, az alaprendszer lehetővé teszi Önnek, hogy gazdaságos módon kezelje, nyomtassa dokumentumait, táblázatait, bemutatóit…

Kommunikáció

A ma népszerű internettelefonos szoftverek természetesen a blackPanther OS -bõl sem maradhat ki, letöltheti és könnyedén telepítheti a Skype vagy VOIP hálózathoz csatlakozó kliensprogramokat, vagy akár egy Internet Bankot…

CD/DVD írás, médiák kezelése

Számos ilyen alkalmazás közül a k3b-t emelném ki, amivel “fogd-dobd” módszerrel írhatja ki lemezre a fájlokat, de akár VCD-t vagy önlejátszó videó CD-t is készíthetünk, vagy akár ISO-t, DVD-t írhatunk az általunk választott médiára..

Oktatás és tudomány

A blackPanther OS-ben elérhető oktatási célú és tudományos alkalmazásokat folyamatosan bővítjük, hogy megfelelő és minőségi szoftvercsomagot biztosítsunk a korszerű IT oktatáshoz.

 Felhő és kiszolgáló rendszerek

Bár a blackPanther OS különböző kliensprogramokat is biztosít a felhőszolgáltatások szinkronizálásához, bár maga a rendszer is kiválóan alkalmas kiszolgálónak is. Könnyedén tudunk létrehozni Web-szervert, Cloud-szervert (felhő), adatbázis-szervert és egyéb hálózati kiszolgálót is. “Varázsló” rendszerű beállítófelületeivel minimális hozzáértéssel beállíthatjuk ezeket. Például: Samba, Ftp,  Nfs, DLNA, stb. Költséges és időkorlátos drága alkalmazásokra itt nincs szüksége, a gépébõl pár kattintással hálózati átjáró, tűzfal lehet de akár megoszthatja dokumentumait, mappáit a hálózaton is, sőt akár az egész munkaasztalát is megjelentetheti egy másik gépen…

 Munka, tervezés, szervezés, javítás…

A blackPanther OS felépítésének és szoftvereinek köszönhetően a mindennapi feladataink elvégzésében is nagy segítség lehet, hiszen a zene-/videó-szerkesztésen túl, nem okoz problémát a rádió-adás vagy tv-adás sugárzása, távoli adminisztráció – akár a világ másik felén levő PC-n -, kiadvány és nyomdai előkészítés, kamerás biztonsági rendszer, stb. működtetése sem okoz neki problémát.


Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match