Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Korábbi változatok

blackPanther Projekt Korábbi változatok

Korábbi változatok

Szerző: Adminisztrátor

Az itt található korábbi blackPanther OS kiadások esetében az új telepítések már nem támogatottak, mivel a verziók életciklusa már lejárt. Ha a legújabb változatot keresed ugorj a letöltések oldalra ahonnan azonnal letöltheted az ingyenes változatot,vagy innen elérheted a “verziók és megjelenések” teljes listáját is.

“FIGYELEM!
Az itt található változatok életciklusa lejárt, új verzió-, vagy biztonsági frissítéseket már nem kapnak, ezért új telepítéseket nem támogatunk! Mindig a legújabb elérhető változatot telepítsd. A régi gépek kora lejárt. Nem azért mert nem tudunk alacsony fogyasztású rendszert csinálni, hiszen akár 500MB ramal is képes működni a blackPanther OS, hanem azért, mert a böngészőkben elvárt internetes tartalmak erőforrás igénye megköveteli a korszerű hardvereket, GPU gyorsítást, és  az egyre több memóriát!”

A Fidesz-Linux 2 milliárd forintos aljassága miatt, innen sem tölthető le többé semmi! Ugorj a https://szoftveralapcsomag.hu oldalra és töltsd le magadnak a 2 millárdért szakértett rendszert, biztos kurva jó! Ha azért szó nélkül fizettél ennyit, itt ingyen sajnos nem kapsz semmit.

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match