Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Ingyenes kiberbiztonsági vizsgálat NIS2 megfeleléshez is

blackPanther Projekt Biztonság, Cikkek, Egyéb Ingyenes kiberbiztonsági vizsgálat NIS2 megfeleléshez is

Biztonság Cikkek Egyéb

Ingyenes kiberbiztonsági vizsgálat NIS2 megfeleléshez is

Szerző: Adminisztrátor

A blackPanther Projekt minden szervezetnek, vállalkozásnak – főleg azoknak is akik a NIS2 hatálya alá esnek – és az infrastruktúrájukban blackPanther OS-t is használnak, teljesen díjtalanul végzi el a publikus szolgáltatásuk kiberbiztonságossági (és NIS2 vizsgálat), és jelentést készítünk annak eredményéről.  Miért kell ez?! Mert minden olyan szervezetnek amelyik a NIS2 hatálya alá esik, 2024 június 30-ig el kell végeznie a saját vizsgálatát, és be kell jelentkeznie az SZTFH-ba, 2024 október 18.-ig pedig végre kell hajtani a védelmi intézkedéseket, és meg kell felelni a kiberbiztonsági irányelveknek!

A törvényi háttér:

Az Európai Unió közös cselekvést határozott el, egységes szabványszintet javasolva a területén belül tevékenykedő valamennyi olyan szervezet részére, amelyek valamilyen szempontból alapvető fontosságú, kritikus szolgáltatást nyújt polgárainak. A NIS2 rövidítéssel (Network and Information Systems Directive 2022) jelölt irányelv kijelöli a létfontosságú szolgáltatásokat nyújtó vállalatok csoportját, és leírja a szükséges biztonsági intézkedések és szervezeti fejlesztések halmazát számukra. Az irányelv tartalmának kötelező erejű törvénybe kódolása a nemzeti parlamentek feladata, és ezt Magyarország törvényhozása el is végezte, a 2023. évi XXIII. törvény, ismertebb nevén a Kibertan. törvény elfogadásával. A NIS2 irányelv hatálya széles körű, és nemcsak bizonyos kritikus vagy nagy kritikusságú ágazati közép- és nagyvállalatokra terjed ki, hanem azok alvállalkozóira, szállítóláncaira, kisvállalkozásaira és közvetetten más iparági szereplőkre is (azonositsdmagad.hu).

Roadmap

A NIS2 hatálya alá tartozom?!

Kattints ide és tekintsd meg az útmutatót, vagy  lépj a https://azonositsdmagad.hu/onazonositas címre, majd töltsd ki az adatlapot, ami nagy valószínűséggel behatárolja , hogy a NIS2 hatálya alá tartozol-e.

Amennyiben nem tartozik a szervezet a NIS2 hatálya alá, de blackPanther OS-t használsz, akkor is kérheted a kiberbiztonsági vizsgálatunkat díjtalanul!

Miből áll az ingyenes távoli kiberbiztonsági NIS2 vizsgálat?

 • sérülékenység vizsgálat (Exploit, CVE összevetés, SQL injection, tartalom szkennelés, jogosultság, hozzáférés ellenőrzés, stb.)
 • ssl validálás (titkosítási folyamatok vizsgálata)
 • konfigurációs hibák
 • hálózati hibák
 • szoftverhibák
 • penetrációs teszt (betörési kockázat vizsgálata)
 • további ~100.000 egyéb kiberbiztonsági szempont távoli elemzése

Milyen infrastruktúrát vizsgálunk?

Például:

 • Webshopok
 • Weboldalak
 • Kiszolgálók (pl.: VPN, fájlszerver, felhő)
 • és minden olyan hálózatot amelyet az internet felől elérhetünk, ide tartoznak a felcsatlakoztatott router-ek, modemek is, számítógépek is.

Figyelem!

A kötelezettség, és az elvégzendő feladat nem kicsi! Az “NIS2-alap” csoportba tartozó szervezeteknek is, több mint 160 kibervédelmi intézkedést kell végrehajtani!

Hogy tudom megvédeni egyszerűen és olcsón az adataimat, és infrastruktúrámat?!

A blackPanter OS számos kiberbiztonsági elemet, titkosítási lehetőségeket tartalmaz anélkül, hogy ehhez újabb termék, vagy szoftvervásárlásra lenne szükség! Cserélje le még ma a több millió kiberbiztonsági kockázatnak, vírusoknak, támadásnak kitett Microsoft alapú rendszereit, és élvezze a nyugalmat!

A blackPanther Projekt által végzett vizsgálat nem mentesíti senkit az SZTFH követelményei és költségei alól.

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy védheti meg közvetlenül a számítógépes rendszerét!

Az ingyenes vizsgálatot kérni a fejlécen látható e-mail címen lehet, hivatalos megkeresés formájában.

 

Besorolva mint , , , ,

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match