Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Szerintem oda nem tudsz belépni…

blackPanther Projekt Szerintem oda nem tudsz belépni…

Szerintem oda nem tudsz belépni…

Szerző: Adminisztrátor

Nem, az nem az az oldal ahol lenni akarsz! Ez egy magántulajdonban lévő webolal a saját projektjeink számára. Bár az igaz, hogy már több mint 1000 oldalnyi tartalom érhető el rajt, de nem az általad használt rendszer számára.

Neked ilyen tartalmat talán a Canonical biztosíta, vagy a saját rendszered gyártója. Persze valószínűleg semmilyen magyar tartalmat nem készít a magyaroknak.

Tőlünk igazán nem várhatod el, hogy majd mi ezt is megcsináljuk…

Ott van még setleg a magyarokat digitálisan kulturtalanító. LinuxMint-et másolgató Digitális Jólét program, csak fog neked biztosítani megoldást, hiszen 2 milliárd forintos szakértésből kellett, hogy fusson ilyenre is. Vagy nem?!

Amennyiben nem jártál sikerrel, még maradt egy lehetőséged, hogy az FSF.hu-t felkeresed, és ott igényelj ilyet, mert azért ők is – Mindent is támogatnak – kapnak sok-sok milliónyi támogatásból, meg az adó 1%-ból, a Széchenyi-terves pályázatokból, kormányzati tanulmányokból, dokuemtum készítésből biztos futja. Elég csak megnézni az Ubuntu.hu kapcsolati lapját, ott is eléred őket.

Nekünk nem futja arra, hogy a rendszered használatát bármivel támgossuk!

De csak azért nem, mert 20 éve magántőkéből tartjuk fenn a projektet, így nem áll módunkban más rendszereket is pesztrálni, rendszerhasználatban segítséget nyújtani, idegen redszerek felhasználóit támogatni.

Egy másik érv (a LinuxMint felhasználók tollából), hogy a “blackPanther egy szar”, tehát itt csak sz@rt találnál, jobb, ha most mész!

(keressük ide a legmegfelelőbb képet)

 

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match